submit


Ing sasi, wong sing dipigunakaké kanggo mikir sing wadon kudu gumantung marang wong lanang kanggo kabutuhan financial. Iku piye wae dadi wong lanang s tanggung jawab kanggo njaluk iku ketemu karo wong wadon s requirement. Nanging, wektu wis owah-owahan lan ing jaman iku meh liwat saiki. Karo wong wadon kamardikan kanggo duwe proyek sing padha minangka wong lan kasetaraan jender rising nang endi wae, wanita sing bisa kanggo nggawe iku minangka akeh (utawa malah luwih) minangka wong apa. Sing kok, saiki wong duwe siji tambahan kondisi minangka pacare materi: stabil musna. Ya, kita ngedika bab dhuwit. Carane kanggo nemokake metu yen wong iku nuduhake Pratandha Sing Wong Tresna Sampeyan Unconditionally utawa iku Pratandha saka Katresnan Saratipun sing nglibatno dhuwit ing iku. Ora perlu kanggo liyane tembung, supaya kita temokake metu pratandha saka wong nggunakake wong wadon kanggo dhuwit ing ngisor iki: Apa kang mangerténi sing sing uga-mati, utawa kang mangerténi sing proyek uga mbayar. Kang muji sampeyan kanggo kabeh materi iku sampeyan kudu. Bener, sawijining s becik yen nuduhake sawetara Pratandha Sing wis Mati Serius Bab Sampeyan, nanging iku ora. Ing wektu ngendi wong njupuk bill wis liwat. Sawijining s apik kanggo pamisah ing setengah. Nanging yen kang mekso kanggo mbayar kabeh nalika sampeyan mung ketemu, mungkin wong bakal takon bab sing padha ing bali. Miturut pakar sesambetan, wong wis bab ing sampeyan yen wong nyuwun sampeyan kanggo nindakake apik iku. Pindhah shopping bebarengan, nyaranke larang panggonan travel, lan milih fanciest restaurant kanggo nedha bengi. Sawijining s ora kang fault sing wis musna angel. Nanging sawijining s ora tanggung jawab kanggo ngatasi wong-wong mau uga. Ana ora luwes alasan kok dheweke kudu nyilih dhuwit nalika piyambakipun isih bisa ing dhewe. Panjenenganipun sambungan kang angel crita urip ora tanpa tujuan. Mesti wae, kepengin sampeyan kanggo nyilih wong sawetara duwit. Mbokmenawa sing mlaku-mlaku awis mesin kanggo wong. Paling jero jantung tau goroh. Mung dadi jujur karo dhewe yen sampeyan aran sing piye wae, iku wis ngarahake kanggo dhuwit, lan tau sincerely tresna sampeyan. Ora mung sing padha nganggur, nanging kang urip kang urip luwih saka siji karo proyek apik. Kang tumindak minangka yen wis akèh dhuwit lan ora mudhun kanggo bumi tipe ing kabeh. Kadhangkala kita bisa ndeleng dhéwé lan uga kita sakcedhake bisa ndeleng sing luwih apik. Sampeyan tau sumurup yen iku nuduhake pratandha saka wong nggunakake wong wadon kanggo dhuwit, nanging sawijining s cantik ketok kanggo kanca-kanca. Yen wong tresna sampeyan sincerely, kang bakal duwe plans kanggo hubungan ahead. Nanging yen wong ora nuduhake Pratandha Yen Gendakan wis Arep kanggo Propose Rauh, ditakokake kang ikhlas kanggo sampeyan. Minangka wektu dadi dening, kang alon-alon nyuwun sampeyan kanggo njupuk bagéyan kanggo kang tanggung jawab financial. Panjenenganipun ll pitutur marang kowe sing iku cendhak ing dhuwit lan gagah kanggo takon bantuan kanggo nutupi munggah telpon tagihan, tagihan listrik, lan groceries tanpa niat kanggo mbayar sampeyan bali. Sawijining s oke kanggo wong lanang lan wong wadon perlu saben liyane bantuan, nanging ora oke yen ndukung sing tau pungkasan. Apa kang wis rampung ndhuwur contone konkrit carane wong nyuwun sampeyan kanggo sih. Apa sampeyan aran sawing, babras, utawa wagol karo kang tumindak, kang tau peduli. Kabeh kang mangerténi iku dhuwit, dhuwit, lan dhuwit. Panjenenganipun tau malah keganggu kanggo apologize. Iki Pratandha Iku Ora Siap kanggo Sesambetan Nyata. Ana bakal dadi wektu ing ngendi sampeyan sing cendhak ing dhuwit lan akun bank wis kosong. Uga, iki wong ora t care babagan sing. Dheweke ora t pengin ngerti apa sampeyan duwe dhuwit utawa ora. Anggere sampeyan ngerti wong, ora mung wong nyuwun sampeyan kanggo (financial) sih, nanging uga nggunakake dibuwangi ing penyilih alibi. Kang nomer siji ing nggunakake mobil, telpon, lan liyane larang regane dibuwangi. Kebecikan bakal mungkasi ing sawetara titik. Banjur padha wiwit takon sampeyan kanggo mbayar tagihan saben wektu sampeyan mangan bebarengan, nonton film utawa mengkono errands bebarengan. Uga, iki Pratandha saka Sesambetan Nglarakake karo Pacar. Saben wektu sampeyan kudu wong, kang tansah sibuk karo soko. Panjenenganipun tau ana kanggo nalika sampeyan kudu wong, nanging dumadakan katon metu saka ora ono nalika kang perlu soko saka sampeyan. Njaluk nyisihaken saka iki Pratandha Wong Mung Kepengin dadi Kanca karo Keuntungan karo sampeyan. Kanggo kita tresna gedhe-gedhe, hadiah ora t duwe kanggo dadi soko larang lan apik. Peparingé sing temenan kanggo nuduhake katresnan lan ikhlas. Apa yen sampeyan tau tak salah siji saka wong nalika sampeyan nyedhiyani wong kabeh. Apa sampeyan sijine sawetara nggawe munggah ing utawa ngganti aksi, kabeh sing nindakake iku ora menarik kanggo wong. Ngapa. Ana ora ana alesan liyane tinimbang kang mung nggunakake sampeyan kanggo dhuwit. Supaya wong-wong sing pratandha wong nggunakake wong wadon kanggo dhuwit. Sampeyan luwih nonton metu kanggo iki jenis saka wong amarga padha secara harfiah nang endi wae. Mbangun sesambetan metu saka katresnan, supaya kabeh bisa dienggoni mengko. Ninggalake wong kanggo apik amarga bakal ana mayuta-yuta wong lanang sing luwih apik saka wong. Pindhah ing bisa dadi angel, nanging kene sing Cara kanggo Pindhah Sawise Sesambetan Ala

About