submit


Yen sampeyan ana ing apik program master iku ora saranake kanggo mandhekake. Program Master dadi cendhak. Amerika sepi panggonan. Bab mung sampeyan bisa nindakake iku kanggo manggon karo wong-wong India. Njupuk cendhak kontrak sewa ing apartemen lan tetep ganti urip kahanan supaya sampeyan watara beda India. Golek sing gedhe-gedhe sing tresna budaya. Cook. Indian pangan sing music Indian. Nandur modal dhuwit kanggo nelpon kanca-kanca lan kulawarga ing India saben dina. Njupuk akèh saka gambar lan ngirim wong-wong mau kanggo kulawarga. Melak-melak ngakeni kanggo kulawarga sing kaya Amerika amarga iku nawakake dhuwit sing bisa tau ngimpi bab ing India. Nanging sampeyan ora kaya ing budaya, kulawarga Indian bakal remen kanggo krungu iki, ing paling saiki padha ngerti padha ora bakal duwe Amérika putri ing hukum. ora nggawe kanca-kanca karo wong-wong India sing duwe ala andhap asor lan nyoba kanggo leach ing kanggo sampeyan. Isih pirembagan kanggo wong-wong mau, amarga ora ana Amérika bakal pirembagan kanggo sampeyan karo jantung. Yen sampeyan arep kanggo seneng tetep ing Amerika, banjur mingle karo Amerika. Nggawe kanca karo wong-wong mau, sing paling saka wong-wong mau sing sauntara, padha malah apik ngobrol karo wong ora di kenal. Sawetara mengkono sing tansah ana, ditolak lewat wong-wong mau. Muter olahraga, ora mung jangkrik, muter baseball, bal-balan lsp. Olahraga sing cara sing apik kanggo ketemu lan nyambung wong, wong likeminded. Pindhah menyang klumpukan sosial. Ora mung ing candhi-candhi nanging liyane kaya panggonan sing sekolah college sosial. Ana akeh kelompok related kanggo macem-macem iku ing kabeh colleges. Nggabungake wong-wong mau, ketemu minangka akeh wong sabisa lan nemokake metu sing gedhe-gedhe sing likeminded. Ora dibuwang dhewe kanggo India, India lan Hindia-ness. Dadi mbukak kanggo everyone lan kabeh lan sing ati-ati ing wektu sing padha. Amerika panggonan putih sampeyan bakal ketemu wong-wong saka negara sing beda-beda, beda latar lan beda kesukuan. kita ora aran sepi nanging iki mung amarga ora kurang saka bangsa-bangsa plus budaya sing beda-beda (US area ageng saka India nanging populasi banget kurang ing comparison lan kita wis pakulinan kanggo ndeleng akeh nang endi wae malah ing house) uga sawetara andhap asor lan tatakrama sing beda (ing kabeh negara tengen ora mung USA) supaya normal sawijining bener nanging solusi wicaksana sampeyan isih bisa nyoba kanggo ketemu wong likeminded ing college sing saka India. Sampeyan bisa uga nyoba ngunjungi panggonan sing beda-beda(nanging pisanan sadurunge njupuk informasi saka wong pinter). Mung dadi positif minded minangka Bungah ngandika. Dheweke pancen tengen. Sijine n shoes. Njaluk metu saka u r omah. pindhah menyang lurung-lurung njelajah kutha. Saben dina sampeyan tak soko anyar kanggo sinau saka saben n-wong sing ndeleng. Disambi dhewe. rat Baja par skype utawa nelpon maar kacang. sauntara kuwi bakal padha wis woken munggah. Aku ora nyoba kanggo dadi Douchebag nanging kang tenan lan njupuk menyang titik

About