submit


(H. D. Kumaraswamy. (ora p mung HD) Ex-CM saka Karnataka saka — lan putra saka Ex-PM H. D. Nyilem Gowda lan aktris bojo, Radhika) (Thanks Minangka sampeyan bisa ndeleng saiki apa-apa prakara liyane kanggo Model Peran saka India bocah-bocah wadon saka iku nang sampeyan. Wong sing sing. Sing apa padha ndeleng Sing kok rata-rata cah Indian uga nderek hbs lan kapan lan sapa sing takon padha bakal reply sing bab sing padha, lan bab iki mung:»apa-Apa liyane narik kawigaten saka nyawa ayu jenis jantung tutul saka classiness kang ngrawat kanggo dheweke lan duwe tentrem pesona ing ngarsane. Katon ora ketompo.»Aku iki nonton film ing wayang téater bebarengan karo ibu lan pundai. Ing film, Pahlawan punika boten stabil mental karakter. Ora ana siji seneng wong kajaba kang ibu. Liyane wong sing nggunakake wong minangka piyambakipun punika bakat ing sawetara aspek. Kang tumiba ing katresnan karo cah wadon sebel minangka salah siji saka kanca-kanca marang sing bakal ndeleng cah wadon ing dina rembulan kebak lan banjur dheweke bakal dadi wong normal. Dadi, ing mental boten stabil pahlawan kidnaps heroine lan tansah dheweke ing gunung ndhuwur ing wilayah remot. Sanadyan heroine punika nepsu dening pahlawan pisanan, alon-alon dheweke understands sing resik lanang lan uga saestu ing katresnan. Dheweke nampa katresnan. Aku dikembangaké aku iki nonton film bebarengan karo kanca-kanca. Ing film, pahlawan lan heroine tetep ing padha koloni, padha apartemen lan ngelawan warata. Heroine uga maca, gaya lan arang banget ayu. Pahlawan lokal wong tanpa malah pendidikan sing tepat. Nanging, nalika sampeyan ketemu cah ayu saben dina, sampeyan njaluk sing, tengen. TRESNA. Pahlawan tumiba ing katresnan. Kang katut heroine tanpa kawirangan. Panjenenganipun stalks dheweke, dheweke stares lan tansah ngisor iki dheweke kaya asu. Siji dina nggoleki, heroine nyadari pahlawan bener katresnan kanggo dheweke amarga sawetara kahanan urip. Dheweke elopes karo wong gunung stasiun. Sampeyan kabeh wis ngerti apa sing bakal kelakon ing stasiun gunung umumé, tengen. Aku dikembangaké aku iki nonton film bebarengan karo kolega kantor. Pahlawan ing film disebut king roman ing India. Panjenengané rawuh ing macem-macem katon ing film. Nerd katon wong wis isin, introverted lan ora patiya akeh. Liyane macho katon wong sora tutuk wong lan flirts karo heroine tanpa pencegahan. Salah siji saka kolega njamin kula sing bocah-bocah wadon kaya kang romantis gambar mung. Aku dikembangaké aku applied sandi kawitan filsafat karo cah wadon sing banget ambisi lan tansah wanted kanggo pindhah lan dumunung ing U. S. aku iki kanca karo dheweke kanggo patang sasi. Iku Februari sore. Minangka biasanipun, dheweke iki digunakake ing mode. Minangka biasanipun, aku kagodha dheweke lan miwiti ngomong. Kula: (Bingung, nanging admired dheweke, atine wiwit sing cah wadon iki wis soko beda — ayu saka loro njaba lan nang.) Sing kuwi apik hard-buruh kantun X. Apa sampeyan ora bisa dumunung ing India? India perlu hard-karya. Waca, aku wis ngiwa mangan non-veg kanggo sampeyan. Sampeyan bisa please dumunung ing India? Kula: O. Apa umum. Kita loro nganggo basa sing padha. Aku, kita duwe apik rapport uga. Kita lelungan ing bis padha saben dina, tengen. Sampeyan arang-arang nunggu kula. Lan, aku tansah nunggu sampeyan. Aku felt sedih kanggo akeh dina(sasi, taun). Aku ora ngerti apa kang ana ing atine dheweke adhedhasar sandi kadewasan tingkat ing wektu sing. Dheweke banget asli lan ditampa kula minangka dheweke kanca. Nanging aku ora bisa terus sing. Dheweke wis dienggoni ing US saiki minangka samesthine bebarengan karo bojone. Aku lunga menyang rumah sakit kanggo sandi bali-pain jeksa agung bisa ngetokake. Padha allotted proud kanggo kula lan aku disenengi dheweke ing kawitan ngarsane. Kanggo sandi surprise, dheweke ana uga saka native. Kita tak bebarengan uga cepet. Sandi bali pain uga banjur mati cepet ing rong dina. Sawise sasi, aku nyamar sing aku isih duwe maneh pain lan tindak menyang dheweke pribadi clinic. Aku arep diwiwiti ana ing rutin minangka iku ana ing cedhak omahku. Dheweke ana junior proud ing wektu sing lan banget tensed minangka dheweke ora bisa mbusak sandi jeksa agung bisa ngetokake. Ayo kang nelpon proud minangka Miss Y. aku lunga kanggo ketemu dheweke siji dina. Kula: Dadi, apa. Nalika cah lanang sumerep cah ayu kaya sampeyan mentel kedados alamiah. Minangka dhokter, sampeyan kudu ngerti iki (bengok-BENGOK) aku iki lelungan ing bis menyang sandi native. Iku ana afternoon wektu. Ing breeze iki supaya apik, lan aku iki nglangen iku. Nanging atine ana pikiran apa kabeh crita katresnan sing miserably mboten saguh. Aku tansah pitados bilih wong apik karo romantis jantung bakal njaluk cah wadon. Nanging iku ora koyone dadi bener. Aku rampung sing TRESNA ORA KELAKON KAYA FILM. Kang lan introvert lan isin wong, aku wes banget serius nalika pangerten wong lan nganalisa wong-wong mau. Iki mbantu kula nggayuh wong aku bakal ngupadosi kabèh urip, karo kabeh atiku. Apa bocah-bocah wadon katon ing wong kanggo omah-omah wong, gumantung ing cah wadon dhéwé. Tanpa jender, wong bisa dadi cethek: mung looking kanggo njaba pesona saka wong carane akeh sing padha entuk carane bakal sing status sosial bakal kena pengaruh. Utawa, wong jero minded: nyadari ing mung apa sing tinemu ing ngisor pasuryan saka wong. Nanging assuming, cah wadon ora akhire katon kanggo apa nang paket tinimbang bungkusan kertas, kene sawetara nilai dheweke bakal kadhaton tenan hard: Oh, lan aku kelalen. Intelligence. Ora, iku ora akeh menehi hasil karo derajat entuk — sing kanggo status sosial. Nanging cara wong bakal nangani nyata kahanan urip, lan carane akeh èfèktif. Akeh bocah-bocah wadon mungkasi munggah marrying akeh wong lanang lawas ing ngatur marriage. Ing negara kaya India, paling bocah-bocah wadon wanita kang kesengsem kanggo dadi dhokter supaya ing cilik mburi bakal padha ngomong Ora. Paling Kabeh Politikus, Sawetara Babes, saperangan saka tubers lan kabeh wong sing mikir sing wadon sing digawe kanggo pawon lan ora bisa njaluk nyisihaken saka patriarchal pikiran, klebu

About