submit


Dadi, kanggo rong minggu kepungkur aku wes ngomong kanggo cah wadon iki. Lan dheweke digawe iku cukup ketok dheweke seneng kula, lan aku wis marang dheweke aku kaya dheweke uga. Kita hung metu kaping pindho, loro ing dheweke syarat-syarat, lan siji wektu aku lunga menyang dheweke house kanggo ketemu karo dheweke kulawarga. Nanging dina sabanjuré, nalika dheweke mangerténi aku arep takon dheweke metu, dheweke ngandhani kula. Dadi, kanggo rong minggu kepungkur aku wes ngomong kanggo cah wadon iki. Lan dheweke digawe iku cukup ketok dheweke seneng kula, lan aku wis marang dheweke aku kaya dheweke uga. Kita hung metu kaping pindho, loro ing dheweke syarat-syarat, lan siji wektu aku lunga menyang dheweke house kanggo ketemu karo dheweke kulawarga. Nanging dina sabanjuré, nalika dheweke mangerténi aku arep takon dheweke metu, dheweke ngandhani kula dheweke ora siap kanggo tindakan serius. Maksudku, dheweke ana salah siji sing diwiwiti ngomong kanggo kula ing panggonan pisanan. Lan sing nggawa kita ngluwihi persahabatan prasaja jaminan saka kanca-kanca. Dadi, sandi pitakonan punika, carane aku kudu njupuk iki. Njupuk iku minangka dheweke ngandika iku. Dheweke wis dheweke alasan kanggo ora lunga sembarang luwih lan yen sampeyan kaya dheweke banjur nyoba lan bab iku. Mungkin dheweke s wis sesambetan ala bubar lan kepengin supaya iku pindhah rampung lan waras saka iku. Mungkin dheweke s tak kuwi arep ing dheweke wis kanggo menehi hasil karo sadurunge njupuk menyang sesambetan. Sing mangerténi. Nanging sawijining s ora apik kanggo pangarep-arep utawa ngenteni wong kanggo ngganti sing atine sawise matur kaya sing. Mungkin dheweke bakal teka sak nanging mungkin dheweke ora. Mung ana kanggo dheweke. Aku ngerti iku ora padha ngelingi sing loro kaya saben liyane nanging mbayangno arep menyang hubungan karo wong sing ora tenan ing iku. Sing wouldn rsquo; t dadi hubungan sedhih. Mung dadi bungah dheweke marang sampeyan munggah ngarep sadurunge sampeyan tak ngarep-arep munggah. senajan ngerti dheweke seneng sing cukup kanggo apa sing. Iku tegese dheweke ora t ngerti apa dheweke kepengin durung, aku jenis cara sing padha. Aku seneng duwe pacar, nanging aku don t arep apa-apa serius durung. Kula alesan ngapa iku aku duwe iku luwih penting kanggo fokus ing kaya karya lan nyimpen dhuwit. Nalika urip luwih stabil banjur aku bakal fokus ing njupuk gendakan lan sesambetan serius. Dheweke pertimbangan bisa dadi padha. Yen dheweke marang sampeyan dheweke ora t pengin soko serius, banjur sing s soko sing wis nyekeli dheweke bali. Mungkin dheweke wis wedi kang babras, utawa isn t siap kanggo laku kanggo apa-apa. Ngenteni iku metu. Sampeyan wis mung wis ngomong kanggo minggu. Menehi dheweke wektu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti sing luwih apik. Mungkin dheweke bakal miwiti kanggo aran luwih nyaman karo sampeyan lan ngganti atine dheweke. iku tegese dheweke ora siap, lan preduli saka apa sampeyan pengin utawa perlu, apa dheweke perlu tengen saiki iku wektu kanggo mikir utawa waras apa wae iku sing nyebabake dheweke ora bakal siap kanggo sesambetan sapunika, lan yen sabar lan ngormati dheweke sampeyan bisa duwe kasempatan mengko. Ana apa-apa salah karo ora kepingin kanggo saya dadi ing sesambetan ing ngelawan apa bisa dadi nglarakake. mungkin gendakan ora arep pacar amarga dheweke ora ‘t kaya kang disebut sundel lan sing s dheweke prerogative aku guess iku bisa dadi sing dheweke ora’ t pengin kanggo dadi luwih saka kanca-kanca karo sampeyan, lan dheweke wis nyoba ora kanggo babras raos. Utawa, dheweke tenan ora bisa siap kanggo hubungan serius. dheweke uga mung arep kanggo njupuk iku alon kanggo saiki. mbok menawa dheweke wis mung teka metu saka sesambetan ala utawa soko utawa mung kepengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti nyata sadurunge sampeyan nemu apa-apa serius. Aku ana ing kahanan bab rong minggu kepungkur, sejatine dheweke ora aran kaya ana bisa dadi sambungan antarane sampeyan loro, nanging sampeyan bisa uga muncul kanggo teka ing banget clingy. sing carane aku felt ing kahanan tho. listen to dheweke, yen dheweke ngandika dheweke ora siap banjur ngrungokake dheweke lan ngenteni nganti dheweke, nganti banjur, kok ora nyoba kanggo njupuk dheweke kanggo film utawa nyumerepi metu karo dheweke lan dheweke kulawarga. duwe sawetara fun. Iku ketok dheweke mung kepengin dadi gendakan nanging ora siap kanggo maksud apa sesambetan serius, supaya aku mikir iku normal kanggo dheweke amarga dheweke isih enom duwe tanggung jawab gedhe. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About