submit


Thanks kanggo nulis iki. Iku maringi kula kathah saka informasi bab budaya Indian sing aku ragal t ngerti, utamané ing gati kanggo carane pangenalan proses karya. Sawijining s gampang kanggo ndeleng carane cara kerjane ana bisa nerjemahake menyang restraining order kene. ha-ha lan kula mbenerake yen aku salah, nanging wong kathah kanggo ora njupuk ora kanggo jawaban page kapindho utawa malah katelu wektu. Aku felt kaya sing wis akèh apa karo masalah aku krungu wanita ngomong bab nalika ana. becik titik Brian. ORA doesn t karya amarga kita nganggo basa beda budoyo malah yen kita loro ngandika inggris. Indian prawan takon kanggo jinis bakal nggawe pemandangan tinuju wong wis diantemi munggah, yen dheweke ora t dheweke bisa dadi kasengsem lan paribasan ora kanggo budaya inhibitions. Aku tansaya munggah ing kutha cilik saka India lan bakal ngomong kita kutha-kutha modern duwe liyane budaya modern nanging isih akèh wong-wong sing teka saka kutha cilik kanggo iki kutha-kutha gedhe, supaya campuran saka budaya iki wis apa sampeyan bakal weruh Bhagya asap kaon western logon Ki nazir bisa hum Hindustani ko cah wadon Rahe ho. Sampeyan wis digawe reged umum bab carane Indian wong mikir lan nindakake. Mung amarga ana sawetara keblasuk kasus saka seksual angkara utawa jawatan marang wong manca dening Indian wong-wong ing negara. milyar ora ateges sing kabeh Indian wong-wong sing laku kari potensial kriminal. Bebener iku sing seksual angkara lan jawatan punika kasunyatan saben masyarakat. Sampeyan mikir ana butuh repressed perverts ing Amerika. Serem prilaku ora tartamtu kanggo Indian Wong. Mungkasi generalizing lan mungkasi dipakani kaunggulan komplek saka sisih Kulon. Sampeyan kudu sinau kanggo njupuk becik jero ruangan tinimbang njaba ing werna. Sing bakal pindhah cara dawa menyang ngewangi ngilangke creepiness saka India. Aku sengit Indian wong. Aku saka Asia kidul asal nanging lair lan urip ing Eropah. Kapan aku lelungan menyang negara karo populasi Indian kayata Malaysia, Singapura utawa mung ing transit ing Dubai utawa Abu Dhabi bandara sawijining tansah Indian wong-wong sing menehi sampeyan iki unnerving mentheleng kaya lagi mental raping sampeyan. Aku lara saka iku, aku ngagem jins lan blus apa sing padha dibintangi. Aku mentheleng bali ing wong-wong mau kanggo detik lan wong-wong mau ora mandeg dibintangi. Padha bisa lumaku mudhun werna ora looking ing ngarep nanging ing sisih dibintangi ing sampeyan lan ora ngatur kanggo mati nyebrang dalan. Aku pancene pengin padha bakal mati. Aku wis mandeng kanggo menit sakcara nalika ing restoran, wong bojo lan putri padha jejere wong. Iya ora diajak kanggo bojoné kanggo menit nanging mangan pangan kang salawasé dibintangi ing kula. Carane bisa wae bojo ngidinke iki? Wanita kaya sing bagean saka masalah. Aku arep mutah yen bojoku durung kaya sing lan tengen ing ngajeng kula. Aku menehi wong katon reged utawa ngomong apa sampeyan are looking ing kang tumiba ing kuping budheg lan padha terus kanggo mentheleng. Iku kang dadi sopan lan dehumanizing. Aku iki meh groped ing bidang dening Indian wong banget supaya padha tetep waspada ing pesawat lan ora bisa turu kaya wong-wong liya kanggo wedi kang molested. Aku pengin Indian wong bakal bali menyang India lan ora sukan menyang donya, padha supaya njijiki karo sing rudo pekso stares. Wong pancene nggawa area padha populate pindhah mudhun. Aku tau riko little India ing negara endi wae amarga bakal ana iki perverts ana. India perlu kanggo ngajari sawijining wong dadi luwih kae, ora negara liyane wong dumadakan kaya iki. Padha kaya jinis jawa tengah désa nir. Aku ora bakal pindhah menyang negara India amarga iki bastards. Maksudku minangka negara sing dikenal kanggo duwe ibukutha rudo pekso. Ora pamaréntah isin judhul iki. Aku pancene pengin digarap liyane saka donya bakal sijine sanksi ing India nganti sing pemerintah lan masyarakat sinau carane nambani wanita karo bab. Lan ana ngirim dadi karya lan lelungan ban ing Indian wong amarga padha ngganggu wanita ngendi padha lunga. Ana uga perlu kanggo dadi luwih apik gerakan feminis ing India, kabeh sing wadon perlu kanggo ngadeg munggah kanggo awake dhewe lan marang iku bastards sampeyan ora bisa nambani kita kaya iki. India bakal luwih mati yen lanang populasi ngartekno nolak. Oh gosh aku babar blas googled kok Indian wong-wong sing serem lan tak iki. Aku iki kang loropaken kanggo wong lungguh ing jejere kula ing bidang saka India kanggo China. Panjenenganipun takon kula apa aku iki dilakoni ing India, supaya aku marang wong aku ana karo bojoku mung ing vacation nanging tumuju menyang China ing sandi dhewe. Dheweke takon kanggo media sosial sandi kontak lan aku diterangno kanggo wong sing aku iki nikah nanging marang iku kanggo wong tho minangka aku kaya kanggo duwe akeh sifat seduluran kanca-kanca. taun salajengipun piyambakipun dhateng kula kang wis ngunjungi kutha lan kepengin kanggo tetep karo kula. Matur sing kang mangerténi sandi bojomu iku adoh. rauh creepily. Aku tau diundang wong liwat lan ora ngelingi nyebutke kula suami kang metu, lan ngandika:»aku teka bengi kanggo nglampahi wektu karo sampeyan lan tetep karo sampeyan. Ing ngendi sampeyan.»Dheweke takon kanggo alamat lan banjur aku saiki mblokir wong. Apa aku ngirim sinyal salah? Saiki sampeyan duwe JavaScript dipatèni. Supaya kanggo kirim komentar, please priksa manawa JavaScript lan Cookie sing aktif, lan muat kaca. Klik kene kanggo mangerteni instruksi babagan carane ngaktifake JavaScript ing browser panjenengan. Saiki sampeyan duwe JavaScript dipatèni. Supaya kanggo ndhaftar, please priksa manawa JavaScript lan Cookie sing aktif, lan muat kaca. Klik kene kanggo mangerteni instruksi babagan carane ngaktifake JavaScript ing browser panjenengan

About