Mangkono, dheweke wis banget dhewe (lila) en sandhangan gaya lan ngerti carane kanggo nyetel striking pemandangan. Stamina uga gedhe isyarat ing banyu wadon. Apa dheweke wiwit, ndadekake sampeyan siap lan nalika iku samesthine saka dheweke dadi luwih. Ing Aquarius-Ratu lair dadi loner, nanging ngrasa malah ing perusahaan gedhe. Bisnis dheweke iku wong wadon karir, amarga padha populer, kanggo ngadhepi tantangan anyar lan ketemu ambisi iki. Ing kemitraan, banyu mbukak kanggo wong wadon kanggo kabeh. Sampeyan bisa nyoba iku Anyar ing supaya kanggo nggawa semangat kanggo sesambetan lan tansah tresna siji wau kanggo driji sikil. Kemitraan tumiba asleep, lan anggere sampeyan ora ngunjara sampeyan, iku macem partner, kebak inventiveness. Aquarius lan Libra absolute ngimpi asil ing saperangan saka. Sembarang abstruse idea saka Aquarius-Ratu nyoba imbangan-wong kasunyatan. Panjenenganipun nyuwun sampeyan tau kanggo»Kok», nanging menehi pikirane, tansah serius manungsa waé sing dheweke kepengin. Sampeyan duwe hubungan lengkap saka macem-macem lan supaya iki bisa uga bisa uga kanggo taun. Uga karo Gemini wong lanang, banyu wadon wis nglangi ing gelombang dawa. Wis ora saklawasé stamina minangka Aquarius-Lady sing feed sing, nanging karo gagasan gedhe sing bisa éling. Karo Aries, banyu Lady enggo bareng semangat. Wiwit loro-lorone wis kesenengane kanggo keruwetan, manggon bebarengan ing Lam, kanggo aran, nanging banget nyaman. Banyu wadon lan Sagittarius pas bebarengan uga banget. Lagi loro spontan lan pancen optimistis. Padha plug-adhepan karo hawa nepsu kanggo Urip lan duwe akèh fun. Loro»banyu wong»kanggo nggawe tokoh apik. Iki Hubungan kebak gagasan edan sing ora bisa dilacak ing njaba. Sampeyan bisa tresna nanging kanggo outdo saben liyane karo gagasan lan mung perlu kanggo ati-ati sing ora mburu. Banyu-wadon, wong wadon emosi donya saka iwak-wong kanggo ndeleng liwat, iku uga dianggo karo iku cukup uga. Kanker ora cetha, karo exuberant alam Aquarius-Ratu. Kang banget sensitif lan banget sepi, kanggo bisa karo match panjenengan. Karo Virgo lan Aquarius-Ratu nggabungke kejujuran.

Ing wong Virgo iku uga-lakunipun lan tertib, ing sisih banyu wadon aran apik. Ing Capricorn ing Aquarius-Ratu garing lan retracted. Iku tansah ati-ati sing kabeh ndadekake pangertèn. Iki asring lawakan ala, lan daur-ulang saka Aquarius-Ratu ing paling nyenengake. Kalajengking bisa ora compromises, Aquarius-Ratu ora gelem saya luwih saka jog bali. Kajaba iku, ing moodiness saka Scorpio kanggo sampeyan. Singa iku kanggo Aquarius-Ratu iku ketemu, ing tantangan saka nyoba kanggo nggawe iku minangka Dompteurin. Iki bisa nggabungake lion kanggo wektu, ing mburi kang is looking for nanging cepet Sudhut.

Ing Aquarius lan Taurus donya tabrakan

Kang domestik tilas lan dheweke kepinginan kanggo ingatase hak bebas ora lunga bebarengan ing kabeh

About