submit


Ya, kok ora. Saiki, kita ngirim ora bisa dipandu dening sawetara laku kang morally pesawat, lan kang wis dikunjara ingatase hak bebas saka cuwilan gedhe saka populace. Saben dina liyane, kita bisa ndeleng akeh wong lawas marrying bocah-bocah wadon enom — ing kabeh kelas, ing kabeh status. Dadi, ora bisa ngelawan iku mung amarga kita sing lanang dominating masyarakat. Lawas wong wadon bisa omah-omah wong enom, mesthi. Ya, iku bakal dadi sethitik angel kanggo break mental halusinasi saka masyarakat. sing lanang dominating lan lanang favoring sosial kode nanging iku wis bejat dadi sing podo katon ing masyarakat. Apa sampeyan ngerti sing ing kuna kaping (malah nganti awal abad), iku ora dianggep ala ing kabeh? Sandi dhewe leh iki taun lawas saka kula eyang kakung ing wektu marriage ing (loro sing mati saiki) lan ora ana kuwi fuss banjur. Iku mung sing njupuk moral salah nguripake mudhun lane lan wong panginten kanggo duwe pinggiran maneh ing sawetara supaya disebut-etika sosial. Lan psikologis, kita ditampa iku, nanging iku apik kanggo break iki moral kode

About