submit


Ngimpi apa sing arep kanggo ngimpi, lunga ngendi sampeyan pengin kanggo pindhah, apa sing arep dadi. Amarga sampeyan duwe mung siji urip lan siji kasempatan kanggo nindakake kabeh

About