submit


Sampeyan bisa bener pindhah metu ing tanggal lan njaluk ngerti cah wadon kulawarga wis considering kanggo sampeyan lan guess apa sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab kulawarga ngawan kaya ing katresnan kekawin utawa masalah liyane kaya budaya sing beda kang bisa dadi jeksa agung bisa ngetokake ing negara kaya India. Uga, sampeyan bisa negara kahanan saka njupuk kanggo ngerti cah wadon kanggo sawetara wektu sadurunge sampeyan bisa laku kanggo omah-omah dheweke mung kaya sampeyan nindakake ing katresnan kekawin. Aku m a wong sing ing kahanan sing padha lan aku bisa ngomong sing sampeyan bisa njaluk paling apik kaloro donya ing kahanan. Nyedhak wanita, sing kaya bisa dadi tenan angel yen sampeyan lagi mengkono iku kanggo pisanan lan sampeyan tau ngerti apa sing cah wadon s niat bisa dadi. Sampeyan bisa uga mungkasi munggah mbuang wektu sawise cah wadon sing ora bisa milih kanggo omah-omah sampeyan utawa dadi kasengsem ing sampeyan. Ora sing tansah kasus nanging mung matur risiko melu sing dhuwur. Ing tangan liyane, aku bakal ngomong yen sampeyan pengin nemen kanggo katresnan lan omah-omah wong sadurunge nyedhak cah wadon mbusak kabeh inhibitions saka sampeyan atine lan nyiapake dhewe kanggo larangan. Sampeyan bisa uga mungkasi munggah kang ditolak dening bocah-bocah wadon, nanging sinau saka apa iya salah pungkasan wektu. Uga, mung ngelingi kanggo dadi dhewe lan ora owah-owahan drastis kanggo wong amarga sampeyan ora pengin wong kaya apa sing lagi ora. Lan pungkasanipun, sing paling apik saka luck. Dadi, sir(utawa uga mam) langkah metu saka omah utawa ngendi sampeyan manggon pindhah menyang panggonan(kafe utawa garis ing panggonan paling apik kanggo miwiti) ngendi sampeyan bisa nemokake bocah-bocah wadon. Saiki katon metu kanggo tabel ing ngendi mung bocah-bocah wadon sing lungguh don t malah nyoba ngendi ana wong banget. Saiki panelusuran kanggo cah wadon sing sampeyan mikir iku ing liga (sampeyan luwih ngerti sing). Yen dheweke wis piyambak mejet dheweke munggah karo soko apik nanging mung don t penjilat dheweke metu. Bisa dadi loman pitakonan kang ora bisa ngenteni kanggo takon dheweke kanggo dawa kaya soko saka dheweke rasukan tiyang istri kang beda, utawa iku bisa apa-apa nanging mung don t kelangan kapercayan sir. Sing mung tombol panjenengan sukses. Dadi, mung loro iku sampeyan perlu kanggo bab iki ing kapercayan (sawijining s tenan ora gampang kanggo wong) lan sampeyan kudu ngerti apa kanggo pirembagan bab (iku kudu saka kapentingan). Kafe lan bar ing panggonan paling apik kanggo pendekatan panggonan umum bisa nggawe sing sethitik gemeter. Minangka sampeyan bisa ndeleng akeh kang ngubengi sampeyan uga prakara nalika sampeyan njaluk ditolak. Cara liya saka rapat-rapat sing Facebook (sampeyan bisa serem minangka neraka nanging sampeyan bakal njaluk diblokir uga), Video Free (ora njaluk versi premium), Instagram (iya aku kasebut ing Facebook) lan bisa bakat yen sampeyan bisa pirembagan kanggo cah wadon ing sampeyan tabung bagean komentar utawa uga ing play store utawa sawetara game online(ora pelanggaran) nambah. Lan kaya jawaban liyane kene, bakal mbukak kanggo larangan dening wanita. Yen sampeyan ora kaya saben liyane woman, wanita uga kudu duwe hak istimewa. Nggawe dheweke eseman, kokain lawakan, dadi manteb ing ati lan sing paling jahwéh-nuduhake pinter lan wigati ngendi wae-kantor, katelu, olahraga etc. Yen sampeyan ana ing India lan sing arep ketemu a cah wadon ing gesang nyata, sampeyan perlu kanggo njaluk metu saka omah. Yen ing urip virtual, ngalih ing sembarang jaringan sosial situs web

About