submit


Mbokmenawa, sampeyan, kaya kula, nglampahi akèh sing wektu ing bisnis, karir utawa bisnis. Sing cetha ngerti sing wong iku asil. Sampeyan sing tanggung jawab kanggo kabeh sing mengkono ing gesang panjenengan. Kanggo sing, ana ora rahasia sing karo wong wadon tengen, sampeyan bakal dadi malah steeper, luwih sukses, bahagia. Nanging apa apa kanggo ketemu iki. Sawise kabeh, kita tansaya munggah ing non-becik kulawargané. Kita kudu kita komplek, ngedeni lan matesi kapercayan. Wingi kita ngedika karo atraktif cah wadon lan takon yen dheweke kerep nemu kenalan karo salah siji kita ing panggonan umum. Ing artikel iki, kita arep menehi kowe langkah-langkah dening-instruction sing bakal mbantu sawise maca kanggo nambah kapercayan lan pangerten sing bener (tanpa rasah) gendakan karo pantes wanita. Dadi, sing arep kanggo njaluk jawaban kanggo carane kanggo njaluk kenalan karo pantes prawan. yen ya saka wong-s dig ing pandhuan iki lan ngerti liyane bab pitakonan panjenengan. We takon sampeyan arep kang wanita nimbulaké sampeyan mung emosi, kang seksual kepinginan, kang kepinginan kanggo care kanggo lan bisa bebarengan kanggo akèh taun. Contone, aku extrovert saka pikiran logis. Lan sawijining s apik kanggo kula nalika cah wadon wis introvert saka creative alam. Sing, kita pracaya ing kajaba. Ora nelpon kanggo tindakake ideologi. Mung mikir bab apa iku kaya yours. Lan ora nglampahi akèh energi ing ora yours. Kita ngginakaken akeh ewu dolar ing kita wutah pribadi lan liyane. Lan kita isih duwe wedi saka pendekatan (iki apa makalah nelpon iku). Apa diganti. Kula sikap wedi wis diganti. Saiki kita padha ora fokus ing pitakonan carane kanggo njaluk nyisihaken saka wedi. Muni paradoxical. Internet wis crowded karo disiapake phrases kanggo free bocah-bocah wadon. Ora sampah wektu ing tulisan iki. Ora sing fokus. Ing bab sing paling penting iku negara internal. Sawijining s ora apa sampeyan mikir saka dhewe. Lan cara wong sing bocah-bocah wadon lan wanita aran. Carane akeh sing disambungake kanggo wong utama. Teka menyang pangilon, katon menyang mata lan ngomong: aku m Wong. Item iki tombol. Apa sampeyan kudu bisa ing. Saenipun, nalika sampeyan aran anget lan comfort nang nalika mengkono iki. Iki support tombol. Ora ketompo carane wong wadon s pasuryan bengkong nalika nyoba kanggo njaluk kenalan karo dheweke, kita njamin dheweke sing dheweke wis pleased karo wong lanang s manungsa waé. Lan yen pasuryan bengkong, sopan takon kanggo pangapunten kanggo kuatir lan pengin kanggo dina ayu ing wayah sore. Sawijining s gedhe yen siji mental thanks dheweke kanggo kasunyatan sing dheweke langsung (lan ora sesampunipun) nuduhake bener sikap menyang wong, ing asas. Iki sampeyan ora bakal nggawe seneng lan sampeyan ora bakal seneng dhewe. Isih wanted kanggo ngerti carane kanggo njaluk kenalan karo pantes prawan. Don t padha sumelang ing kita duwe akeh liyane kanggo sampeyan, mung tengen ngisor baris iki. Amarga akeh bocah-bocah wadon bakal seneng manungsa waé, lan rajin, lan nalika sampeyan kurban kanggo ijol-ijolan kontak kanggo patemon ing minggu, dheweke bakal reply: Lan aku duwe pacar bojomu. Bodho kahanan lan sampah wektu. Yen dheweke ora duwe pacar, dheweke wis positif, atraktif kanggo sampeyan, sampeyan are pleased karo dheweke malah ing kuwi wektu cendhak komunikasi iki sing positif pratandha sing weighty prasyarat kanggo exchanging kontak lan patemon ing mangsa cedhak. Dadi, komentar mudhun review babagan pandhuan iki kanggo ngerti carane kanggo njaluk kenalan karo pantes prawan

About