Daddy kang sethitik cah lanang: Ketemu enom siji wong kanggo nganggo anak Gaya urip Warta, Indian Express

A sasi mengko, Tiwari dibukak panti maneh

Ngomong sing Pune basis engineer lunak Aditya Tiwari wis tau ngalami katresnan ing kawitan ngarsane bakal dadi salahNanging iku ora stereotypical crita katresnan salah siji."Aku ambruk ing katresnan nalika Binney pisanan dianakaké sandi driji lan ora supaya pindhah,"ngandika Tiwari, a -taun-lawas pegawe Barclays, sing mentas dadi enom siji wong ing India kanggo nganggo anak.

Saiki siji taun, sangang sasi lawas, anak iki nilar dening wong tuwane saka Bhopal amarga kang ciloko saka sindrom Down lan wis bolongan ing atiné.

Tiwari page kesawang Binney ing panti saka Missionaries Amal ing Indore."Aku wis musna kanggo hadiah sawetara iku kanggo anak ana ing ramaku kang ulang ing September. Ana akèh bocah-bocah ana nanging Binney kejiret sandi mripat amarga dheweke iki lying ing cot, adoh saka kabeh revelry. Nalika aku lunga kanggo muter karo wong, kang macet kanggo kula lan aku felt cepet tresno. Ing wektu sing, sanadyan, aku wis ora diwenehi panginten kanggo ngadopsi wong,"ngandika Tiwari, sing lair lan digawa munggah ing Indore. Panjenenganipun ketemu sing nalika akeh liyane anak wis diadopsi, ora kulawarga ana kekarepan kanggo njupuk Binney."Aku mutusaké sing Binney bakal dadi anakku. Aku wis tansah wanted kanggo nganggo anak wiwit aku maca bab Sushmita Sen kang siji tiyang sepah adoption. Dadi, aku panginten kok ora."dheweke ngandika. Nanging dalan ahead ana strewn karo alangan. Page, tuwane ngalang, takon marang kanggo njaluk nikah pisanan.

Binney pasuryan wis ilang wong kanggo akeh dina

Banjur panti panguwasa marang wong-wong padha ora bisa supaya wong jomblo nganggo Missionaries Amal marang siji-tiyang sepah adoptions. Kanggo akeh sasi, Tiwari katahan ngunjungi ing panti asuhan, nyoba kanggo gawe uwong yakin sadulur. Dening desember, anak wis dipindhah kanggo liyane Bhopal panti mbukak dening Missionaries Amal.

Ing Maret, Tiwari iki marang sing anak saiki ing Delhi."A minggu mengko, aku ketemu metu sing Binney iki isih ing Bhopal lan padha planning kanggo sijine wong munggah kanggo manca adoption.

Aku hubungi wong-wong wadon lan anak kawulo (WCD) departemen lan dikirim sawetara layang kanggo Manuka Gandhi.

Aku ngeluh kanggo Kantor Perdhana Mentri kang banget.

Gandhi ngandika kanggo kula liwat telpon lan ngandika dheweke iki takon Tengah Adoption Sumber Authority (CARA) kanggo bisa karo Bhopal Kesejahteraan Anak Komite lan mutusake masalah prakara iki. Sawise complaint, Binney iki dhawuh kanggo bakal dipindhah kanggo Matbucha, liyane adoption agensi ing Bhopal, ngandika Tiwari. Malah ana, kang ketemu pejabat bewildered dening kang insistence ing ngadopsi anak nalika iku ana siji, lan wong.

Nanging iku ana ing agustus sing nguripake pasang.

Nganti banjur CARANE pedoman nuntut sing siji wis kanggo taun kanggo nganggo anak.

Iku diubah pungkasan taun kanggo taun.

Tiwari iki saiki layak kanggo nganggo Binney."Aku rampung kabeh formalitas ing dina lan sasi pungkasan, Minakari dibukak panti kanggo ndeleng Binney, ngendi dheweke ora pitunjuk sing kudu dipasrahké kanggo kula langsung.

Nanging alas, panguwasa ing Matbucha tetep wegah. Padha pisanan nyoba kanggo gawe uwong yakin kula kanggo nganggo anak liyane, banjur wedi sandi tuwane dening paribasan ora prawan bakal omah-omah kula lan nalika kabeh gagal, katahan delaying proses adoption. Sepisan maneh, aku petitioned PMO lan WCD. Tengah pamaréntah dikirim kabar kanggo pamaréntah negara lan pungkasanipun amarga kanggo sing soyo tambah meksa, ing desember, aku tak mail takon kula kanggo njupuk Binney ngarep antarane januari,"kang ngandika. Awon konco wong saiki, Tiwari ngarep karo kang putra, sing wis jeneng anyar (Ngilang Tiwari), lan tuwane sing saiki ora bisa njaluk cukup saka sing anyar putu. Ing exacting tumindake bayi kang urip wis alon miwiti kanggo kick saka nggawe rumus kanggo ganti lampin kanggo biasa feed lan sore playtime, kejabi nekani kanggo fokus stream saka sederek."Aku njupuk wong kanggo pediatrina sing ngandika kita ora bisa mbutuhake surgery langsung kanggo bolongan ing atiné. Minangka adoh minangka sindrom Down dadi, aku wis maca munggah bab iku lan arahan doctors. Aku ngerti anakku kang wutah mental bakal dadi alon nanging kados tuwane biologi, aku ora bakal menehi munggah. Dhokter ngandika yen Binney watara anak, iku bakal luwih apik kanggo wong. Matur nuwun sanget, ana daycare ing bangunan kantor, ngendi aku rencana kanggo njaga marang. Aku uga njaluk adoption ninggalake kanggo dina-dina. Nanging supaya adoh, ana wis t wis perlu.

Wis pas tengen menyang jadwal,"kang ngandika.




video chatting roulette tanpa registrasi video chats tanpa registrasi matesi video chatting karo bocah-bocah wadon free kanggo hubungan serius akeh njaluk bantuan kanggo ngerti chatting roulette pasangan video chatting roulette bocah-bocah wadon video chatting online siaran tanpa registrasi Omegle online video fun kanggo bocah-bocah