Denmark (monumen, kutha-kutha, wong-wong)

iku dumunung ing Semenanjung lan Jutland pulo nusantara

Iku sawijining pulo negara - ana mung patang puluh Pulo cilik, kang mung patang puluh sing dipanggoniKene, asli harmoni alam, akèh prawan alas, greenery lan kembang iku utamané bukti. Amarga saka sawijining ayu lingkungan ekologis, Denmark asring disebut pearl green Skandinavia. Lan durung, paling tuwa Kingdom of Denmark ing Eropah, ngendi kanggo luwih saka sèwu taun jumeneng kings lan Queens, nanging modern Republik parlementer saka Denmark, dikembangaké ing Eropah negara.

Jejere sumbering"Rusalochka", bears jeneng Norse dewi

Nalika sampeyan lelungan liwat denmark Inggris, sampeyan nemu koyo apik lawas sajarah. Nang endi wae sampeyan bisa nemokake kincir angin, medieval kedaton diterangake ing dongeng misuwur denmark storyteller Andersen. Ing kutha-kutha lan desa cilik, ing lurung-lurung sing utamané resik. Panah, lurung-lurung resik, cobblestones, cilik lan kompak omahé sing bentenaken dening arsitektur unik. Lan penetrating vegetasi, artistically ngukir wit lan shrubs, pemandangan indah. Riko wisata saka denmark Inggris, kang tahunan nengsemake luwih saka patang yuta turis saka sak donya. Atraksi utama saka negara wong, esem, kalem lan apik-natured Dane karo tenor kebecikan, hospitality, banyolan lan, romantis lan nggumunake. Kabeh kutha wis sinau ing politeness, prau kulo ing sadawane kanal ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh pandelengan saka ibukutha, kang luwih romantis karo banyu saka tanah. Biasane turis miwiti demo karo sethitik Duyung, apik pahatan heroine saka dongeng saka Andersen, sing ing salawas-lawase pinasthi kanggo njagong ing udan lan kadhemen watu saka Pelabuhan. Ana yakin - yen sampeyan uncalan receh menyang iku, pesenan bakal kawujud. A sawetara langkah liyane lan kita Palace dibangun ing kothak saka jeneng sing padha, karo modul.

Asil punika palatial gamelan ing kang papat merata elegan sethitik kraton pasuryan saben liyane.

Iki panggonan Kraton.

Njaga owah-owahan ing noon iku njupuk panggonan ing sangisoré pengawasan saka ritual.

Kanggo bungahaken pirsawan, prajurit sing disandangi ing seragam abang lan dhuwur wulu topi ing telung puluh menit lumaku bebarengan ing kothak, nanging loro wilayah sing cedhak kanggo Parlemen lan ing Royal Palace, lan ing sacedhake langsung katelu sajarah town hall square.

Ing town hall square, tansah solemn. Ana akeh musium ing Copenhagen, ngendi unik karya seni sing diklumpukake. Antarane wong-wong mau sing art Museum nasional (patung), ngendi nglumpukke saka Roma, Yunani lan Mesir sing ditampilake, ing national gallery, kang presents dianggo dening Rembrandt, Rubens, Hogarth, Museum nasional gambaraken sajarah saka Denmark ing stone age, ing Guinness Book of records karo pameran saka sèket paling misuwur world records, birthplace saka misuwur dolanan"Logo".




watch video mirip wanita ingkang sampun mantèn kepingin kanggo ketemu sampeyan single women pengarepan kanggo ketemu sampeyan situs video chatting kamar saperangan video Free video Free online ora gratis free Omegle video chatting online chatting roulette pendhaftaran bocah-bocah wadon Omegle lawas taun