Aku arep cah wadon aku takon dicokot maneh sandhi kanggo nomer telpon, amarga aku cukup kaya wong-wong mau apa aku kudu ngomong lan apa aku ngomong nalika dheweke nyuwun apa aku arep nomer sing. Aku ora arep kanggo pitutur marang dheweke, ing kasunyatan, sing aku kanggo sampeyan ngomong sampeyan kaya:’ apa. ‘apa aku ora bisa duwe nomer telpon.’.). Yen ora sampeyan bakal duwe kanggo nindakake ngendi sampeyan perlu nomer, ketemu munggah utawa supaya, lan yen sampeyan bisa nemokake nomer. utawa takon salah siji saka kanca-kanca yen sampeyan utawa ngerti bisa nemokake metu. Takon dheweke yen dheweke wis kanggo nuduhake buck karo Sing telpon. Banjur Sampeyan perlu Sampeyan mung durung telpon. Woy, aku ing katresnan karo cah wadon saka kelas lan aku nulis kanggo sampeyan meh saben dina lan kita nulis banjur uga. nanging apa aku kudu njawab yen padha takon kok aku email sampeyan. amarga iki sayings minangka ‘aku ora kaya sampeyan luwih saka iku bener wanted utawa soko, aku ora ngerti apa utawa ora sing dadi apik. L. g. Reged kanggo dadi menowo karo sing ambigu sayings sampeyan bisa ngomong kanggo wong wadon kanggo pitutur marang dheweke sing kaya dheweke, lan apa dheweke kepengin saka ing dheweke. Utawa padha. upaminipun aku weruh cah wadon (ayo kang ngomong kaya antarane), kula lan aku seneng takon kanggo nomer telpon aku (m) aku mung weruh cah wadon cute ing bis mandeg. Aku wanted kanggo takon sampeyan kanggo sawetara, ora duwe wani, nanging, lan ora ngerti carane aku kudu takon. lawon. Hamm iku cah wadon iki bisa dadi ing shopping center sing wis, ketoke, takon kanggo nomer. Uga, dheweke cantik ing paling, nanging aku meh ora ngerti dheweke. Apa ngirim aku tuchen. Sampeyan takon kula Wektu iki ing Facebook. Aku kudu menehi nomer kanggo dheweke. Hey wong lanang aku nelusuri nomer telpon ing DB. Aku seneng takon apa ing preian panas isih bisa kanggo sukarela internship kanggo nindakake Iki aku kudu duwe nomer, aku d kaya sawetara tips babagan carane, contone, ing sandi cilik, cah wadon, utawa loro Gendhakan, utawa supaya, ing pantai sawise nomer sing nyuwun. Ana saperangan saka apik disebutake sing Bisa. Utawa mung langsung takon. Lan aku pitakonan ing paling apik, contone, yen tuwane sing kene. D Lan carane aku ora nanggepi paling apik nalika aku njaluk nomer sing. DD, aku lawas taun lan cah wadon marang kula dheweke nomer telpon lan aku pancene wanted kanggo nelpon, nanging saiki aku ora ngerti apa ngomong kanggo dheweke. Rowange saka mine iki disebut dina iki. Kang sel telpon nuduhake nomer panelpon. Piyambakipun nepsu lan ora njawab, lan ora kaya kanggo nelpon maneh iki ominous nomer sing ora dingerteni. Carane bab kuwi bisa. Karo huruf pilihan, sampeyan bakal milih apa iku ora nomer cukup kanggo bisa disebut. lan ora, kang wis ora milih ing celonone kanthong sengaja a ngawur nomer, nanging piyambakipun disebut saka nomer iki. Iku bener dikenal sing lanang bocah-bocah wadon miturut nomer saka pitakonan, nanging aku kaya ngerti yen ana siji, yen cah wadon nyuwun boy sawise nomer. Lan carane, persis, sampeyan haha mestine kanggo apa, sampeyan bisa tokoh metu Anonim nomer. Yen iki anonim Wong wis nelpon sampeyan tanpa gadhah kanggo ngomong apa-apa. Ora utawa. Aku ngerti cah wadon wis dawa taun, banjur aku ngobrol karo dheweke ing Facebook banjur aku wanted kanggo ngganti nomer dheweke, iku uga wrote ing chatting nanging sampeyan durung nanggapi kanggo kula sapisan, ora malah ing sekolah kepengin kanggo pirembagan kanggo kula. Kudu njawab please (apa-Apa marang bocah-bocah wadon, nanging, sing mung ora sopan.) Hey aku kudu bantuan: aku arep takon cah wadon, apa aku kaya, apa dheweke dadi karo kula eg arep kanggo wayang. Minangka aku pitutur marang kowé, lan apa aku kudu ngomong paling apik (ora Nyawiji disebutake. -). Hello. Kita wis Intern ing operasi, lan iku mung nganti ana. Yen aku arep kanggo ndeleng sampeyan ing sanjabane karya, aku Kudu banjur takon kanggo nomer telpon DHEWEKE utawa aku kudu menehi dheweke nomer telpon. Aku ora arep kanggo push sampeyan lan ingatase hak bebas, kang kok aku bakal menehi dheweke nomer. Aku ora ngerti yen dheweke kasengsem utawa ora

About