submit


Ajika Khatun, -taun lawas cah wadon saka Miramar desa ing West Bengal wis langka kondisi medical kang wis nyegah dheweke saka akeh. Ajika mandegake akeh mung sadurunge dheweke ulang tahun kapindho, abot mung. kg lan isih perlu kanggo dadi sendok-panganan lan peduli kanggo dening anggota kulawarga dheweke. Doctors sing isih yakin apa wis nyebabake dheweke kawontenan, nanging wis disaranake sing dheweke bisa duwe Laron-jinis dwarfism. Senadyan dheweke kawontenan, Ajika wis isih ngalami sawetara aspèk gesang diwasa. Contone, ing, Ajika, dirawuhi pemilu lokal ngendi dheweke matak dheweke pisanan tau milih. Ibune dheweke Apala ngandika dheweke nampa dheweke putri ing cara dheweke. Nanging, dheweke ngedeni kanggo Ajika mangsa yen dheweke wis ora ana maneh watara kanggo care kanggo dheweke

About