we are pleased bab kapentingan ing star. Sayange, Browser panjenengan punika lawas banget kanggo kita situs. Please nggunakake Versi anyar saka Internet Explorer utawa alternatif Browser kayata Firefox utawa Chrome.

Kepunjulen dening mlarat watara wong, wiwit Indian tailors kanggo bantuan Kuka Arora. Cilik pisanan, lan banjur karo kabeh wus. Kuka Arora karo anak saka kang didegaké ‘Sunshine Project’, bocah-bocah dalanan ing metropolis saka Delhi ngijini sekolah ngunjungi. Ing kamar kang cutter Kuka Arora nampani sawijining pelanggan, wis ora ana jendhela. Sapa sing nerangake kene, ing jantung saka metropolis saka Delhi, kanggo fitting, kudu pisanan, dening banget wiyar panedhaan kamar. Ing noon sampeyan bisa krungu saka ing kono, padhang voices. ‘Ah, anak teka saka sekolah,’ ngandika Arora. Kuka Arora urip gesang khas India tengah-kelas minangka poto-dipunginaaken. Bojoné, Keseimbangn kutha guide. Kang dadi metu karo kanca-kanca kanggo gedung olahraga. Kulawarga bakal musna cukup uga — padha iku ora kanggo anak.

Isi ing kabeh kamar panedhaan

Lan ing mbukak lawang kanggo tangga luwih maringaken sapunika: Kanggo anak Pak sarwa dumadi, Arora pepak dadi gendheng. Kene, banget, tabel sing saiki pindho lan telung dikuwasani. Aroras tailoring wis mung sawetara karyawan. Iku dumunung ing salah siji saka prasaja wilayah saka Delhi. Kumuh lan tengah-kelas Apartemen, sing rapet sing intertwined. Ing ngarepe iku ambune kaya cilik exhaust mobil, ing latar mburi, kanggo kasangsaran. Mangga ngirim: IBAN DE BIC DEUTDEHH keyword ‘Sunshine Project’. Madegé star iku kabeh diwiwiti ing taun. Ana sethitik cah wadon ambruk kanggo Arora, Tangan kiwa ilang. Ing cilik Rosini iki mungkin rong taun lawas, kang prakiraan. Ing ngemis ing ngarepe wayang tetanggan. Panjenenganipun lan bojoné wiwit kanggo nggawa ajeg soko kanggo mangan. Kanggo bisa kanggo Kuka Arora karo bojoné, Keseimbangn: liyane bocah-bocah dalanan, wis pepak saperangan karo gendheng omahe Nanging siji dina dheweke iki musna. Kuka, Keseimbangn, lan ketemu sing sabanjuré kanggo sibuk dalan utama, padha wis dikirim ana amarga ana liyane kanggo beg. Ing Aroras digawe menehi Hasil karo sing ora duwe omah tuwane: padha mbayar Rosini pendidikan, kesehatan lan pangan. Tuwane supaya sampeyan pindhah menyang sekolah. ‘Sawise sawetara dina, liyane lan liyane bocah-bocah dalanan, sing wis krungu saka Rosini teka,’ ngandika Arora.

‘Lan ana tansah luwih

Anak teka menyang mburi saka sumber daya financial, nanging Aroras digawe. Bantuan teka liwat jerman pramugari Julia Hillebrecht, ndharat acak ing Aroras tailoring. Wiwit banjur, dheweke ngempalaken sumbangan kanggo kang ‘Sunshine Project’ lan arranges sponsor. Ana wis ‘Sunshine’-anak sing makarya minangka guru, Doctors utawa managers — lan bantuan Generasi sabanjure saka anak. Kuka Arora kepengin kanggo terus: ‘Kita isih golek anak ing werna, ora ngerti carane lawas sing utawa carane sing panas’, kang ngandika. ‘Aku mung arep kanggo duwe kanak-Kanak seneng. Uga ing situs iki, Cookie sing digunakake. Kita bisa ngira-ngira situs panggunaan kanggo nggunakake editor isi lan iklan basis tampilan. Iku penting kanggo kita, amarga kita kurban wis dibiayai liwat iklan. Nggunakake situs, sampeyan idin kanggo Cookie panggunaan.

Kanggo info liyane lan opsi

About