India: wanita ing India - Asia - budaya - Planet Kawruh

Mahar wis digunakake ing India kanggo abad saka Tradisi

India wanita bakal cara, ing akeh discriminated nglawan: penyalahgunaan, aborsi fetus jenis kelamin wadon, carane nyulik, lan rudo pekso sing ora frutas kedadosan, nanging massa kedadeanNgira kurang saka wanita uga sing dibayangke ing isih kerep nuntut mahar saka putri. Senajan hukum prohibits iku wiwit, iku wis digunakake digunakake. Originally, putri kang kulawarga kasedhiya dheweke putri karo perhiasan utawa liyane terkenal iku, mengko, mahar dadi sumber saka income kulawarga ngresiki. Mahar musuhan ing India kulawargané wis mimpin kanggo ewu wanita dilecehke, nerak utawa malah matèni.

Isih dina iki, wadon lan anak-ing India kanggo nambah partner pilihan kanggo Wishes tuwane.

Saka wong wadon, iku wis samesthine sing bakal bungah yen sampeyan bakal klebu ing budget saka tuwane-ing-hukum. Patut, putri bakal duwe kanggo mbayar tuwane ing marriage. Asring kawin punika laminated minangka hadiah, nanging bener, tuwane rembugan rega, sampeyan kudu bali putri kang kulawarga kanggo tuwane-ing-hukum.

Asring, pembayaran sing beban amba kanggo kulawarga putri

Jumlah mahar gumantung ing katon, werna kulit, lan pendidikan saka putri, sarta miturut income, kira-Kira persen saka kabeh Indian kekawin sing disusun dening tuwane saka putri lan ngresiki. Kulawargané ndeleng marriage minangka kesempatan kanggo ekonomi lan sosial aman. Malah yen idin punika crumbling, didominasi dening laku iki: partners lan wektu ditemtokake dening tuwane lan paling tuwa putra saka kulawarga. Kekawin, kang ditutup liwat kothak wates, sing langka. Nanging ora tansah, marriage disusun katon minangka larangan.

Akeh enom India pengin sing, tuwane katon kanggo Partner.

Kulawarga wis ing India prioritas dhuwur lan individu subordinated kanggo kapentingan masyarakat.

Grup rudo pekso a mahasiswa enom ing desember ing Delhi cingak donya. Iku uga pemicu kanggo massa mbantah Indian wanita. Amarga angkara iki ora frutas kasus, wanita ing India sing asring kawin, rudo pekso korban, rojo pati, pakurmatan pengorbanan lan domestik panganiaya. iku wis digunakake digunakake. Akeh pejabat saka kulawarga dipuntudhuh lan nolak kanggo nguber huruf gedhe-cilik. Nalika korban nemokake wani kanggo hubungi polisi, lagi mung mecat. Miturut sinau, India iku wong wadon musuhan negara antarane paling penting industri lan negara berkembang. Ing éwadéné saka podo legal saka wong-wong lan wanita, negara wis sinau. Nanging ing India kutha-kutha, liyane lan liyane resistance marang nyabut hak-hak lan penyalahgunaan saka wanita upset.




video chatting erotis foto Free video manggon chatting Free video chatting online tanpa registrasi free sepi arep kanggo ketemu sampeyan fun pendhaftaran telpon foto ketemu kanggo rapat-rapat kanggo ketemu sampeyan kanggo sesambetan chatting roulette karo bocah-bocah wadon gratis Omegle online