submit


Tujuan saka kirim iki kanggo menehi sing nyata crita bab Indian bocah-bocah wadon ing AMERIKA serikat kanggo marriage. Aku jenis saka pakar ing bab iki, mulane, ngisor iki luwih pribadi panjelasan adhedhasar pengalaman. Ayo kula nerangake. Senajan aku wis kesah kanggo Asia cetha, aku ora Indian nanging Amérika. Aku wis wis akèh saka kontak karo bocah-bocah wadon saka Delhi kanggo Kerala ing cara unik. Amarga aku wong putih ing AMERIKA serikat, aku padha ora tau njupuk kula akeh kanggo gendakan amarga meksa saka tuwane kanggo omah-omah ing budaya dhewe lan aku ora Hindu. Mulane, padha confided ing kula. Aku urip ing Connecticut lan Boston ing ngendi ana kidul Asia nang endi wae dipunginaaken ing IKU lan lapangan medical uga liyane profesi sing aku iki disambungake. Sampeyan bisa pracaya consulting perusahaan iki ing paling India ing karya visa lan niat duwe kertu ijo US, aku bocah sing ora? A akèh brainy wong. Mulane, aku wis unik kesempatan kanggo sesambungan lan ngobrol karo wong wadon tanpa aneh free dinamis teka menyang muter, amarga aku iki ‘aman’, kaya wong sing padha ora bakal njupuk akeh. Kene sing mentahan populasi stats lan aku mbayangno yen apa-apa lagi rada deflated. Maksudku nang endi wae aku katon aku weruh wong-wong saka Punjab kanggo West Bengal. Dadi, sing urip ing CT. Sing ngendi aku wis kene kabeh sandi gesang. Ora ngendi aku arep, nanging iku soko aku tokoh. CT iku becik yen sampeyan investasi bank utawa insurance eksekutif karo kulawarga ing pinggiran, nanging kanggo urip iku dicokot sethitik larang, kadhemen lan sethitik snooty. Aku tansaya munggah ing CT. Aku tresna New England nanging ora ing panggonan kanggo ngulandara. Luwih yen sampeyan wis nikah. Aku kaya Boston lan VT lan arep kanggo Montreal, Kanada kang aku nyaranake kanggo akhir minggu petualangan. Yen sampeyan perlu ngerti apa-apa bab Montreal mugi kula ngerti. Aku wis arep munggah ana wiwit. Vermont wis favorit saka mine. Bapak kang kulawarga saka ing kono duwe ton saka kulawarga munggah ana. Bapak urip ana nganti kang ana. Nanging wong tuwane tak pegatan. Ing ‘s kang ora soko sampeyan krungu bab banjur. Banjur bapak liwati adoh. Panjenenganipun dipun warisaken hektar saka tanah kang diduweni kanggo cukup dangu. Tau kanggo Montreal nanging wis kanggo sisih kidul saka Quebec nalika aku iki tetep ing Vermont ing vacation. Wong-wong sing snooty kene. Aku teka saka kulawarga sugeh cukup ngelawan lan manggon ing olo bagéan saka kutha lan ngene sampeyan ora duwe idea carane akeh wong katon mudhun ing sampeyan lan sing kaya ‘sampeyan manggon ing ngendi. Sampeyan duwe titik apik aku tau bisa nemokake apa-apa apa ing kene CT, aku panginten iku mung kula, nanging aku guess iku ing panggonan

About