Indian jeneng

Ana macem-macem macem-macem bangsa, agama lan basa

India wis luwih saka milyar pedunung, lan populasi mangkono, miturut China negara paling sugeh ing donyaAmarga kesukuan, Agama lan basa pengaruh gedhe ing jeneng, iku jeneng saka malang ing multi-ètnis negara India iku banget warna. Paling gedhé populasi kelompok sing India ing sisih Lor negara karo Indo-Eropah basa, lan ing sisih Kidul-Wétan India, India karo Dravidian basa.

Papat utawa luwih domain sing mboten umum

Sak populasi ing pangerten saka cocog Hindu organisasi minangka Hindu.

Muslim sing paling gedhé agama minoritas karo nuduhake (kira-kira Sunnis lan Shiites), saka populasi sing Kristen, Sach, Buddha, lan, Dschainas ing kajaba iku, ana agama masyarakat saka Parsis.

Amarga inggris dianggep dadi salah siji basa resmi, bakal ditransfer kanggo jeneng India ing aksara Latin.

Ana, nanging, ora aturan tetep, Transmisi wis digawa metu miturut fonétik titik tampilan. Wis macem-macem gedhe saka jeneng, iki transkripsi malah luwih: jeneng sing Padha ing macem-macem dialèk beda, sing ditulis ing basa Latin Versi. Preduli saka Agama, basa, utawa kesukuan, India mung duwe individu jeneng, nanging biasane uga salah siji utawa loro jeneng liyane. Jeneng iki bisa dadi jeneng kulawarga utawa panggonan asal, profesi utawa kelas saka jeneng operator utawa saka leluhur kang titik. Jeneng Hindu teka saka basa Sanskerta lan wis nganti telung komponen.

Jeneng wis darmabakti kanggo gusti Allah utawa dewi, mistis Wong, utawa panggonan Suci.

Minangka Unsur liya ing jeneng kayata Kumar utawa Chandra sing paling kamungkinan kanggo kelakon. Iki bagéan saka Jeneng, nanging asring ilangi pirang pirang isi. Ing kelas Kschatrijas iki jeneng kulawarga banget nyebar. Uga ing deso wilayah, kulawarga domain sing ora umum. Jeneng asalé saka basa Sanskerta. Ing kelas sistem diselang saka jeneng kulawarga nanging asring ilangi pirang pirang isi. Wiwit pisanan jeneng sing asring ora jender-neutral, wong-wong biasane njupuk ing jeneng"Singh"(tegese lion) lan wanita, seselan"Kaur"(ingkang tegesipun Putri).

Hi ibu iki nikah kanggo wong Indian.

Bapakku asalé saka India, ibu saka Jerman.

Ibune tansah marang kula sing Jeneng asalé saka India (kula rama wanted iki jeneng) Nanging, aku ngeweruhi nalika"Googling"sing Jeneng tenan asalé saka India lan mulane aku insecure tenan, apa makna saka Jeneng sandi wis bener saiki.

Sandi ibu wis marang kula: (ayu) kembang. Sayange, aku ora duwe kontak kanggo sandi rama maneh, supaya aku bisa takon wong pitakonan uga. Mungkin sopo wae bisa bantuan kula kene.

Matur nuwun ing advance.

hi mini, aku saka India, Jeneng iku ana ing India, nanging, mini iku sawijining singkatan, contone, jenengku Jas Arep Singh, nanging rauh Jeneng jazzy, mini iku wis singkatan saka (Mlathi) lan sayangé Jeneng wis ora wigati, aku nemokake iku tega sing ora bisa menehi panjenengan kid sawetara saka jeneng, amarga ana liyane bocah-bocah nggodha utawa liya, mbok menawa, utawa jenis lucu, bakal nonton. Ing Jerman sampeyan bisa menehi anak meh ora Indian jeneng, supaya akeh ayu. Aku lair ing Swiss lan tansaya munggah (ing desa cilik karo sawetara banget nemen sayap tengen residents) lan duwe Indian jeneng. Kabeh sandi urip aku iki bullied, tau amarga saka jeneng utawa nggoda, cukup nalisir. Wong tansah pengin ngerti ngendi Jeneng asalé saka, lan golek wong tansah banget endah lan iku ora usaha kanggo ngucapake bener Yen ana jeneng ing Jerman. -Yen ana jeneng ing sembarang negara ing donya. Ana uga akeh ayu jeneng. Austria kenek dhaftar saka jeneng tumuju dening Anna lan Maximilian. Statistik Austria wis Pisanan jeneng. ing taun lair anak mandhiri. Miturut basa wilayah dianggep ana ing jerman bagéan saka Swiss, Mia, sing paling populer jeneng wadon. Ing cilik saka enom Nuh ing panggonan pisanan. Ing situs iki, Cookie sing digunakake ing supaya kanggo nyedhiyani sing paling apik layanan sing kasedhiya. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Cookie, waca kebijakan privasi kita. Sampeyan uga duwe pilihan saka Cookie kanggo ngganti setelan.




video chatting saka taun chatting roulette girl free bocah-bocah wadon gendakan Dating site tanpa registrasi kanggo free paling video Free fun telpon foto video Dating site free tanpa registrasi sampeyan bisa ketemu video chatting roulette online njaluk ngerti kutha