Indian kembar conjoined, nemokake katresnan karo wong sing padha Daily Mail Online

Lan kang ora - kang tresna kita terus saka jantung

Sawise umur sepi bengi ing dalan karo lelungan circus, kembar conjoined Ganga lan Jamuna Mondal wis pungkasanipun ketemu katresnan - karo padha wong lanangIng -taun-tuwone, sing dikenal minangka Spider Sadulur, wis siji kabeh sing urip lan nandhang taun larangan amarga sing mboten umum katon. Nanging saiki padha ngomong lagi bahagia saka tau - sawise manggih kasempatan karo jenis-ati sekolah guru, Nasiruddin Ahmad. 'Nalika kita ketemu Nasiruddin kita loro felt iki ana wong sing bakal saestu tresna kita. 'Jamuna ditambahaké: 'Kita wis seneng banget awit iku teka menyang gesang kita. Kita wis ngalami ing sasi, nanging kita padha ora arep nandhang sangsara maneh. Kita saestu pangarep-arep kanggo nglampahi liyane saka urip kita karo gusti yésus. 'Kembar, sing nuduhake weteng nanging wis kapisah ati, ginjel lan percaya, padha lair kanggo kaum miskin kulawarga cedhak Kolkata, West Bengal. Tuwane padha tukang kanggo mbayar manungsa waé medical lan ninggal wong-wong mau nalika padha tekan sing cah anom, wedi padha tandha saka gusti Allah kang ngamok. Iku banjur ana sing padha pisanan glethakaken mata ing Ahmad, sing makarya part-wektu karo circus minangka engineer swara lan padha kaget kanggo nemokake sambungan raos. Banjur ngandika: 'Tau wiwit aku ketemu wong-wong mau, aku duwe dianggep sing pain minangka dhewe. Aku wis mesthi wis kaya iki. Aku wis tansah dianggep wong liya masalah minangka sandi dhewe lan nyoba kanggo nggawe iku luwih apik.

'Saiki, saben wengi aku njagong karo wong-wong mau

Kita nuduhake kulawarga ing teras lan pirembagan bab gesang kita. Aku njagong karo wong-wong mau ing breeze sore lan kita nuduhake kita joys lan kasusahan kita. 'Kadhangkala kita ngrungokake musik lan njagong munggah ngomong pungkasan menyang wengi.

Wis ana kaping nalika kita wis munggah ngomong aku lan banjur woken munggah pungkasan ing morning sabanjuré.

'Teka saka konservatif budaya, kembar sing understandably coy ngrembakaken bab katresnan urip - nanging ngomong wis ana karukunan. Ganga, sing nemu watara karo adhine dening lumampah ing tangan, ngandika: 'bab Sing paling apik bab wong sing wis raos gedhe saka banyolan. Uga, iku banget jenis wong. Kita nelpon wong Mr. 'Ahmad dianggo ing sekolah lokal nanging uga mbantu sadulur ing evenings dening nyopir wong-wong mau kanggo pagelaran. Senadyan katresnan, padha ora duwe plans kanggo omah-omah, pracaya iku bakal ora dadi ditampa dening masyarakat. Sadulur wis dijupuk kanggo ndeleng bedah bab kamungkinan saka kang dipisahake nanging wis ditolak idea, wedi iku bakal mbebayani tumrap gesang lan rob wong-wong mau saka panguripane. Kanggo saiki, padha mung seneng seneng katresnan lan memitran padha duwe craved kanggo supaya akeh taun lan ditemtokake kanggo seneng iku kanggo anggere iku luwih.




chatting roulette entri video chatting online tanpa registrasi ngendi kanggo ketemu cah wadon Free video karo bocah-bocah wadon video chatting karo bocah-bocah wadon free tanpa watesan video chatting saka taun video chatting online free free video gratis chatting online tanpa video video chatting tanpa pendhaftaran karo bocah-bocah wadon