submit


Aku Indian prawan, aku teka kene pungkasan taun lan ketemu polandia wong, kita dadi saperangan lan miwiti urip bebarengan, ing awal iku supaya becik kanggo kula, nanging iku diganti nalika aku tak ngandhut, iku wasn ‘t rencana lan iku teka kanggo kita dening surprise, visa bakal kadaluwarsa ing agustus lan kang ora gelem omah-omah kula, aku ora’ t ngerti apa apa ing kahanan kuwi, Aku pancene aran helpless sapunika lan aku ora bisa bali menyang negara amarga ana bakal dadi akèh alangan kanggo kula, ana kamungkinan sing aku bisa nang kene tanpa marriage. Gumantung apa sampeyan bakal bisa kanggo golek employment utawa ora. Sampeyan saiki apa? Yen ora, supaya sampeyan duwe saringan sing bisa digunakake kanggo nemokake gainful employment ing pasar proyek. Kowe nganggo polandia, lan carane uga? Carane kowe nyana kanggo musna support dhewe lan anak nalika kene ing Polandia? Sampeyan wis diwenehi serius panginten kanggo pitakonan saka aborsi lan panggolekan anak munggah kanggo adoption? Carane apa sampeyan rencana kanggo mesthekake yen rama saka anak nerak kang financial tanggung jawab kanggo anak? Ana akèh saka pitakonan kene, akeh banget pribadhi lan sensitif, lan akeh kang sampeyan lagi ora arep kanggo dadi nyaman karo ngrembakaken karo bunch saka wong-wong manca. Looking for saran ing anonim internet forum ing rumit kasus kaya iki ora apike. Golek wong sing bener qualified kanggo njawab pitakonan lan ketemu karo wong-wong mau pasuryan kanggo ngadhepi ing donya nyata. Wong takon pisanan gynecologist. Padha bisa deleng sampeyan qualified profesional sing bisa njawab pitakonan panjenengan. Sembarang saran sampeyan njaluk kene utawa ngendi wae ing internet iku kamungkinan ora kanggo dadi banget migunani. Pancen. Iku kritis sing anak entuk polandia kewarganegaraan — minangka asil saka iku, sampeyan bisa pindhah menyang friendlier negara kanggo India (UK) lan njaluk karo urip ana. Inggris legal sistem bakal ora duwe masalah enforcing anak support supaya ing wong, banget. bang ing. Iku kang bener. Yen bayi wis lair ing EU lan banjur sampeyan bisa njaluk nginep kene. Salajengipun, sampeyan kudu perang cilik ing pengadilan uga supaya bapak bakal bisa kanggo nuduhake bayi s expenses. Nanging ora marang apa-apa sadurunge bayi wis lair. mung supaya iku kanggo dhewe. Panjenenganipun wis ditampilake carane coward iku dening ora njupuk tanggung jawab kang rauh kanggo bakal lair bayi, supaya wong bisa malah nyoba soko luwih njijiki. Aku don t mikir sing matak wesi. Ireland wis diboyong nomer Irish Warga (liwat lair) bebarengan karo ibu lan ngandika anak bisa bali nalika lagi umur. Wis ngankat kabeh Irish sistem legal. Iku pancen matak wesi dina iki, sanajan apa Ireland iya iki kanggo nggawe iku supaya sampeyan wis sah penduduk ing Pulo Irlandia ing supaya diwenehi Irish kewarganegaraan. Anak sing lair kanggo ilegal pengungsi ing pulo wouldn rsquo; t dadi sah ana, mulane padha bisa diwenehi Irish kewarganegaraan. Ing kasus iki, karo polandia rama, anak becik kanthi irah-irahan kanggo polandia kewarganegaraan lan kanthi mangkono ibune nduweni hak kanggo tetep. Minangka kanggo karya, aku bakal nyoba karo Infosys ing iklan. Iku perusahaan Indian, lan padha isih rencana kanggo ngrekrut wong. Persil saka India bisa ana wis. Aku don t njaluk iku. Apa sampeyan pengin wong utawa visa? Aku ana wulangan kanggo sinau kene. lan sampeyan lagi learning iku cara hard. Aku saka Pakistan lan sinau ing Universitas Warsaw nanging sing manggen ing Pakistan. Aku perlu sawetara saran saka bab obah kanggo Warsaw. kula WhatsApp nomer (iku UK nomer)

About