submit


Yen sampeyan padha looking for a ringkesan saka apa salah karo Indian marriage disusun sistem, mung deleng kanggo iklan kang teka metu mung sawetara dina maneh. Lan kanggo ndhuwur iku kabeh, iki kedaden ing salah siji saka paling di ajeni koran (Hindu) ing salah siji saka paling cosmopolitan kutha-kutha ing India, Bengaluru. Iklan salinan succinctly ngringkes ing nilai peluru kabeh sing nolak ing kemajuan saka negara iki lan seneng kekawin. Ing ngocapake transactional alam ad wis angered akeh lan rightly supaya. Pikiraken sing ‘Enom Achievers saka India’ sing samesthine kanggo klumpukne ing ‘International Youth Dina’ lan vie kanggo sing paling apik ‘piala partner’, kabeh nalika munching ing ‘veg kulawarga’ ndadekake kowe pitakonan pratelan saka Bengaluru minangka ‘Silicon Valley’ dhewe. Iki apa enom India pancene kepengin. Iki apa IIM lulusan, IAS perwira lan wirausaha tenan arep. Yen sing dadi, iku medeni. Kaget, kelas, kang driver utama disusun kekawin ing India iki ilang ing slewing saka misogynist lan classist syarat. Ndadekake kowe wonder yen ing echelons ndhuwur saka masyarakat kabeh wis diwiwiti kanggo ndeleng ngluwihi kelas lan wis digawe status lan kelas sing utama alangi. Nanging hey, ‘bocah-bocah wadon ayu’ sing diijini tanpa kelas, kelas lan prestasi klebu. Kita ngerti sing saben wong kepengin kanggo omah-omah karo partner sing wis tuntas lan stabil musna. Nanging apa bab emosi, sosial, fisik lan intelektual kompatibilitas. Ing donya wis obah ngluwihi struktur sosial saka wong kang panyedhiya saka omah lan wong wadon ing pekuncen. India perlu liyane wong enom lan wanita sing prewangan saka partners lan push wong-wong mau kanggo usaha sing luwih apik tinimbang mung ‘ayu garwa’ lan ‘sugih bojo’. ing garb ‘Grand National Enom Achievers Matrimony Ketemu’ perlu kanggo mungkasi. Iki cilik klasik saka sing njupuk ngadeg pisanan koran perlu kanggo bathi kanggo nyonggo ing tenggorokan motong donya. Organizer acara, sing ana ing khas ‘pernikahan biro’ lik perlu kanggo entuk income ing donya matrimony situs web. Tuwane dhuwur achievers arep partner paling apik miturut standar. Dadi, sing njupuk ngadeg. Iku enom achievers piyambak sing perlu kanggo njupuk ngadeg. Nyambung karo wong liya ing impen, gol lan usulan. Mindhah ngluwihi tradisional lan golek wong pantes saka prestasi ing gesang. Kita ing Luwih setengah. ai are setya kanggo obah ngluwihi iki sexist lan patriarchal agenda lan nyediakake platform unik kanggo wong kanggo golek partners urip. Kita pracaya ana liyane kanggo marriage saka mung nemokake ‘bojo ayu’ utawa ‘sugih bojo’. India perlu liyane wong enom lan wanita sing ana ing seneng lan aman sesambetan supaya padha bisa dadi produktif ing careers lan nambah donya kita manggon ing

About