submit


Ing India, aku bisa njaluk cah wadon kanggo marriage, sing ora t pengin bocah-bocah sawise marriage, lan mung kepengin kanggo seneng urip tetep mengkono karya. Iki apa aku iki lan bakal tansah dipun biji kanggo. Aku kepingin weruh yen ana wong sing bakal t arep kanggo duwe dicekel bocah kaya aku don t. Kanca-kanca, sederek, kolega everyone mikiraken aku m masalah lan angel wong kanggo tetep karo mung amarga saka pilihanipun aku duwe lan kemampuan kanggo manggon aku lan pilihanipun liwat wong liya s. Urip cah wadon ora kepingin bocah iku minangka angel minangka LGBTs ing India. Sawise kabeh, sing apa wanita sing kanggo. a reproduksi mesin. lan yen wong ora ‘t pengin bocah-bocah banjur dheweke isn’ t manggoni dheweke gol ing planet iki lan rodo alam semesta. golek wong wadon kaya sing, kemungkinan sing dheweke kulawarga utawa kulawarga utawa yen ora saka wong-wong banjur umpteen sederek kita bakal duwe lan pungkasan nanging ora paling supaya disebut-masyarakat kita nyalahke kabeh masalah kita bakal Kadang aku wonder yen alesan wong nyana saperangan nikah duwe dicekel bocah rauh sesampunipun amarga lagi cemburu nalika padha weruh saperangan isih ing bulan madu sing phase utawa padha arep everyone kanggo nandhang sangsara karo bocah-bocah kaya padha nindakake. Aku wonder. Apa disusun kekawin ing India tenan bisa. Apa wong-wong supaya divorce mung amarga iku kang biyasa. Kok wis pegatan tingkat dadi luwih murah? Aku Indian digawa munggah ing kutha cilik. Aku wis padha gagasan, sawetara saka kanca-kanca wis padha gagasan banget. Lan empu, aku wani ngomong sampeyan bisa nemokake akeh metu ana sing arep padha. Amarga aku wis sinau siji bab. Wong-owahan. Wektu. Sampeyan mikir sampeyan bakal arep iku iki saka cah wadon, sapunika dheweke uga kepingin padha. Nanging maju cepet taun mengko — Mungkin sampeyan golek dhewe ora kepingin iki lan dheweke isih kepengin kanggo karya lan ora duwe dicekel bocah, utawa kosok balene. Aku Indian lan njaluk mentingake awake dhewe tag banget. Wong kalebu kanca-kanca lan kolega asring ngomong sing bakal ngganti atine panjenengan. Uga, aku uga kang takon pitakonan kaya banjur apa sampeyan arep kanggo njaluk nikah lan apa sing bakal dadi tujuan urip yen sampeyan ora pengin dicekel bocah. Aku ora nemen kaya bocah-bocah lan ora arep siji. Iku minangka prasaja minangka sing. Aku wis ora diganti sandi atine supaya adoh. Aku taun saiki lan Iku sandi pribadi kuwi bab apa bakal aku karo uterus. Gadhah bocah-bocah ageng tanggung jawab lan yen sampeyan ora pengin sampeyan ngirim ora bisa dilakoni iku kanggo wong liya banget. Sampeyan bisa nggawe rencana kanggo duwe bayi utawa ora, yen sampeyan digawe bukti lengkap rencana banjur liya dino iku bakal dadi bener. Sampeyan sing matur bab nglaras banjur temtunipun sampeyan bakal njaluk ngandhut. Dadi, ana masalah sing ora pengin kanggo ngandhut nanging please rembugan karo partner sadurunge marriage.»Ora ana siji wis arep kanggo ngadili sampeyan». Iku phase wong bisa uga ora pengin nanging sawise sawetara wektu dheweke arep takon sampeyan kanggo anak. Dadi monggo bro Listen kanggo kula. Omah-omah cah wadon Sing bisa dadi Ngandhut. Dheweke bakal seneng kanggo njaluk bojomu kaya sampeyan. Ya, ana. Iku ora perlu kanggo duwe dicekel bocah, India sedhih duwe masalah saka populasi overgrowth. Sampeyan bisa ngobrol karo partner bab iku lan urip dawa banget kanggo netepake iku mungkin sing arep bocah mengko lan sampeyan ngganti pikiran nalika sampeyan njaluk bosen saka kabeh lelungan lan seneng-seneng. LOL(ora bakal bosen saka seneng-seneng). Aku guess sawijining nggoleki yen sampeyan don t arep dicekel bocah lan arep kanggo seneng urip lan ingatase hak bebas. Mung dadi siap kanggo njawab saben siji wong watara sampeyan. Duwe urip gedhe ahead. Sawise nikah, wong-Wong watara (kulawarga, relatif, kanca-kanca etc.)bakal nyoba kanggo poke sampeyan. Yen sampeyan ora duwe dicekel bocah, padha bakal nyoba kanggo nggawe sampeyan aran dakkirim babagan kesehatan lan potensi. Paling saka kaping, pasangan duwe dicekel bocah mung kanggo mbuktekaken sing padha heathy lan kuat kanggo masyarakat. Apa disusun kekawin ing India tenan bisa. Apa wong-wong supaya divorce mung amarga iku kang biyasa. Apa tingkat divorce dadi luwih murah

About