Kabeh menit wis dirudopekso ing India, anak-Taun-lawas iki dirudopekso, rumah sakit sing ora gelem perawatan mahasiswa ora ana maneh wis diijini kanggo ketik sawise rudo pekso saka jaringan sekolah, wanita jaringan, wanita

Mangkono, ngidoni wiwit kanggo mbukak gauntlet saka rama

MEPs nelpon kanggo owah-owahan ing angger-anggering toret, amarga perkosaan saka anak wis diuripake ing limang taun pungkasanMiturut National Crime ngrekam kabeh menit bakal perlu anak antarane abad rong taun ing India, kantun. Cilik -taun-lawas cah wadon iki dirudopekso dening loro-Taun-lawas, apa dheweke tuwane miskin tindak karo anak kanggo stasiun polisi lan kedadean sing dilapurake. Ing India, iku perlu sing pisanan informasi laporan (CEMORO), dhokumèn wigati sing tinulis bab Pelanggaran pidana bakal ditanggepi. Nanging, tinimbang siji document, ngetokne, marang polisi perwira cah wadon sethitik painkiller lan dikirim bali ngarep. Minangka anak sawise rong dina, isih akeh banget getihen lan dheweke kawontenan elek, kuwatir tuwane, bocah-bocah wadon ing. April ing negara rumah sakit. Nanging, wiwit rama bisa ora duwe document, supaya CEMORO, ing supaya kanggo mbuktekaken sing anak iki dirudopekso, mecat Dokter, perawatan saka anak. Sanadyan polisi kedhaftar cilik utawa Doctors miwiti perawatan saka anak. Cah wadon iki diijini kanggo tetep ing amben rumah sakit lan pain tak tablet, nanging sing iku. April, kepala lokal Congress jumangkah ing lan polisi ing meksa. Iku ora mung pesen sing saiki ing India kanggo njobo. A -taun-lawas cah wadon, kang tindak karo tuwane sawise rudo pekso polisi, iki dirudopekso maneh dening policeman. Policeman nyariosaken bilih piyambakipun bakal wis kanggo nliti girl. Girl liyane ora diijini miturut India rawuh kelas, amarga dheweke iki dirudopekso. Kelas sekolah swasta diculik, dirudopekso lan banjur metu saka mobil obah di buwang ing.

Dheweke slamet iki rudo pekso.

Minangka sampeyan wanted kanggo njupuk bagéyan ing kursus, dheweke iki takon kanggo tetep ing ngarep.

Sekolah iku wedi ilang"apik"ajining diri.

Minangka iki ing media, nguripake ing Komisi kanggo wanita ing Delhi (DCW) lan wrote kanggo Departemen kanggo pendidikan sawise sampeyan wis ana cah wadon, iku mung ing.

Kelas, yen sampeyan ora bakal rawuh kelas.

Ing dina saiki mestine kanggo bakal balesan.

Tuwane prawan ngarani Direktur sing kanca-kanca iki boten pareng kanggo njagong jejere cah wadon.

Munggah, miturut Hindustan Times on Thursday

Sati Mali paus, Direktur DCW ngandika:"Iki prakara banget serius sing cah wadon kaukum amarga saka apa sampeyan ngalami. Iku wadhi lan ora biso ditompo ing ing donya dina."Ing Gwalior, ing negara India Madhya Praders, iki dirudopekso-taun-lawas cah wadon bab minggu, saka cak-ing-hukum lan telung liyane wong, nalika dheweke adhine iki saiki. Polisi dipenjara pungkasan ana telu liyane wong, kalebu cak-ing-hukum. Ing -taun-lawas dhik Slamet iki uga dipenjara. Sawise cah wadon kang tuwane wis seda, wis urip-Taun-lawas ing adhine lan taun cak-ing-hukum. Sawise pepadhamu saka polisi announced sing anak bakal kudu ing omah, miss, ngluwari cah wadon lan ing anak kang ngarep.

Ana, cah wadon iki sinaoni lan diwawancarai.

Complaint wis diajukake marang limang wong. Uga ing Wilayah iki, seksual panganiaya ing munggah, miturut Hindustan Times. Saben kasus saka panganiaya marang wanita lan bocah-bocah wadon bakal kacarita.

Ing agustus pungkasan taun, telung-taun-lawas cah wadon iki ing sekolah nursery ing Gwalior kanggo seksual penyalahgunaan.

Ing februari taun iki, ana papat-taun-lawas cah wadon dinuga ing jamban saka sekolah ing distrik saka Jabalpur dirudopekso. Kajaba iku, enem Gang-rudo pekso ing basis saben minggu. Miturut Tokoh paling anyar saka. Februari lan tengah februari, wanita dirudopekso lan Gang-padha kacarita perkosaan. Saka rudo pekso korban sing bocah cilik. Sawise Afghanistan, Kongo lan Pakistan, India dikuwasani Somalia ing papat pangkat saka panggonan kono iku kanggo wanita ing paling mbebayani. Ing Manipur, lan negara India karo mayuta-yuta pedunung, wanita bakal pindhah kanggo saiki ing dalan, sawise kabeh menit, dirudopekso wadon utawa wadon.

Kabeh menit sing dirudopekso ing India, a anak.

Saiki Indian anggota sing nelpon kanggo owah-owahan ing hukum. Sawise taun miturut data pendhaftaran, bocah-bocah padha dirudopekso, nomer wis tambah ing taun kepungkur. Nanging isih akeh kasus sing ora kacarita, iku kamungkinan kanggo dadi nomer malah luwih dhuwur. Masalah, nanging, sing Komisi ing Delhi kanggo pangayoman saka anak hak kanggo rong sasi tanpa dhingklik lan kanthi mangkono ora duwe quorum. Minangka India kacarita, iki dipenjara ing Delhi, polisi ing wong telu, wadon loro ing New Delhi, dirudopekso lan dipatèni. Badan wadon loro padha ketemu ing jam sawise angkara. Ya, iku bener sing rudo pekso lan penyalahgunaan wis tambah ing India ing taun anyar dening kasar rudo pekso geng. Minangka reaksi kanggo atos angger-angger anyar padha ngenalaken. Terus kasar serangan seksual marang wanita lan bocah-bocah sing setya.

Bubar, kita kacarita sing kasar perkosaan sing dipun damel film karo telpon seluler, lan minangka Video didol.

Sanadyan India sawise kasar rudo pekso gang saka -Taun-lawas ing Bis obah ing New Delhi ing hukum luwih kenceng, kanggo njupuk panganiaya. Kejem saka rudo pekso Geng wis micu negara-sudhut mbantah. Ndeleng: Saru iku bab sasi. Senadyan luwih kenceng hukum, iku misale jek Arep India kang pemerintah ora bakal bisa kanggo ngowahi Kahanan ing kontrol lan kanggo mesthekake hak-hak manungsa saka wanita lan bocah-bocah wadon. Bocah-bocah wadon sing wis setya followers sawise menehi lair kanggo tugas kanggo manut abdi kanggo wong-wong educated. Nasibe biasane tegese enslavement, lan bakal padha dadi korban saka kasar perkosaan, kanggo katon ing polisi biasane ngadeg dening. Nanging malah ing sekolah bocah-bocah wadon sing ora aman, amarga iku uga guru-guru sing raping bocah-bocah wadon. Minangka -taun-lawas cah wadon ngeluh saka pain saka sekolah asrama ing padharan, tuwane lan Doctors digawe elek ditemokaké. Bocah-bocah wadon sethitik padha meteng. Sewelas karyawan, kalebu Direktur sekolah asrama ing distrik Baldham, padha dipenjara ing nopember kanggo miturut omongane uwong rudo pekso saka sepuluh-taun-lawas mahasiswa. Kita wis ditulis bab akeh perkosaan ing India, piyambak, nalika kita duwe Teks iki ditulis, ana liyane sing dilapurake kasus. India: Mentri kepengin kanggo nglindhungi wanita saka"hormonal outbursts", tinimbang rapists - barbar rudo pekso anak yatim piatu.

Pemerintah wis biso, lan mbok menawa dening wong.

Ana Red cross utawa padha bisa bantuan kene. Carane aku bisa bantuan. Kita mung bisa bantuan karo sikile sampeyan maneh lan maneh. Masalah ing India budaya sing beda-beda. Miturut Indian wanita aku wis ketemu ing trip saindhenging donya, kudu bisa tightened hukum malah luwih, lan Masalah liyane, sing budaya sing beda-beda sing ana ing India. Nanging iku ora mung Masalah India wis kanggo menehi hasil karo, global, wanita lan bocah-bocah wadon isih kagungane menyang"wong tanpa gina". Aku nelpon iku sing amarga ing akèh negara, wong wadon iku sayange worth apa-apa. Hak-hak wanita lan bocah-bocah wadon sing isih ora dingerteni. Sayange, ana uga wanita, kanggo nyegah iki ing Kulon Negara. Yen wanita wanita sing nyerang mung amarga lagi onomatopia kanggo hak-hak wanita, soko ora tengen. Sajarah dawa lan, sayangé, ora bakal owah-owahan iki uga supaya cepet. Iku wektu sing wadon saka ing donya iki kanggo njaluk munggah - Doro.




paling video Free chatting roulette karo bocah-bocah wadon fun pendhaftaran telpon foto diwasa Free ayo kang chatting Dating site tanpa registrasi roulette chatting video girl video chatting kamar online for free iklan njajahi watch video mirip