Kanker ngalahaké. Kene iku cah wadon kang meets lifesaver - News luar negeri - gambar

Cardiff (Wales) - Minangka sethitik India ing bandara saka Cardiff sumerep wadon aneh saka Jerman, dheweke nganggo cepet, mundhak menyang dheweke penyelundupan lan meres sampeyan nyenyetBanjur sing kaget sing wadon saka Jerman lan dheweke Tuwane nangis. Patang taun kepungkur, India tuwane nekat kanggo golek Juruwilujeng panjenengan gerah karo leukemia putri padha looking for. Kanggo sasi, search for gagang sel donor nglajengake tanpa sukses. Masalah iku sing tissue ciri saka donor kudu cocog karo sing saka getih ing patients kanker kanggo persen. Saben kalima leukemia Sabar kélangan lomba marang wektu. Wong wadon kanthi jeneng Sindy kusumah saka Jerman. Wong Wadon Satus Persen. Nanging, India tuwane dianakaké kanggo biasanipun requirement saka rumah sakit: ing rong taun saka ora kontak karo donor. Nanging saiki iku wektu Dina sadurunge Indian kang kalima ulang tahun donor Sindy kusumah miber kanggo akhir minggu suwene karo dheweke putri dhewe Nora kanggo Wales."Ing Patemon ing bandara iki luar biasa Wayahe. Kabeh sesambat, iku supaya emosi,"ngandika India ibu Shelley Putih,"Wales online".

Ing wayah sore, kulawargané banjur metu kanggo nedha bengi, Sindy kusumah tak peparingé: chain karo Jari ing India, jantung digawe saka Welsh slate, bal-balan Jersey saka Cardiff City.

Lan banget khusus India-Sindy kusumah-Scrabble-katresnan gambar. Dina sabanjuré, padha ngrayakake karo akeh kanca-kanca lan anggota kulawarga saka India kalima ulang tahun."Dina iki, ana akèh saka nangis,"ngandika ibu Shelley."Kabeh padha bungah bab Sindy kusumah lan ngaturaken sembah nuwun wong kanggo gadhah disimpen India kang urip."Ing Sunday, dina pungkasan, kita tindak menyang pantai. India lan dheweke anyar kanca jerman, Nora raged watara ilangi pirang pirang isi. Shelley Putih:"Sindy kusumah ngandika dheweke bakal kaya kanggo pack ing suitcase lan njupuk. Sampeyan ngandika sing sampeyan bakal tresna edan Welsh kulawarga. Kita wis luar biasa akhir minggu karo banget khusus Lady sing ana Liyo kanggo kita lan saiki kanggo kulawarga."On Monday esuk, pamitan. Lan mesthi:"Ana akèh saka nangis,"ngandika ibu Shelley Putih. Sing ing Jerman, cah wadon kaya India bakal kaya kanggo bantuan, sampeyan bisa mriksa karo jerman donor sumsum balung berkas (DKMS).




iklan Free Dating site sex video Dating site video chatting online free Omegle pendhaftaran opsi partner wanita live stream bocah-bocah wadon chatting video online for free tanpa registrasi video chatting Free tanpa registrasi video Free wanita