submit


Motor racer lan mekanik Wong Martin undertakes seri saka kacepetan basis tantangan, njelajah wates fisika lan learning bab ilmu saka kacepetan. Wong Martin nggabung loro-taun pemugaran saka Spitfire sing disarèkaké ing prancis pantai kanggo puluh lan ngandhani bocah Lanang Dhewe-gaya crita saka sawijining pilot, Pimpinan Squadron Geoffrey Stephenson. Wong Martin mbantu mulihake XH, pungkasan airworthy Avro Vulcan tukang ngebom, kanggo nyiapake kanggo sawijining pungkasan tau pesawat, a -mil pamitan demo saka Great Britain, sadurunge iku wis diukum. Dening vividly recounting ing TT kang legendaris saingan lan Isle of Man kang unik racing dalan sajarah, iki D fitur dokumen bakal nemokake apa modern TT seng numpaki isih resiko gesang sing. Ndeleng lengkap ringkesan Wong Martin kepengin kanggo mbangun apa tiron saka Perang Donya salah Siji tank, pass kang tank test driving lan drive mesin ing Lincoln Remembrance Day arakan. Wong Martin mengeti buruh saka Revolusi Industri dening njupuk macet menyang enem negara kang paling gedhe pemugaran proyèk, nggawa sawetara saka abad kang paling nyengsemaken engineering prestasi bali kanggo urip. Racer lan mekanik Wong Martin neliti kendaraan otonomi, usaha kanggo mbangun salah siji saka dhewe lan njupuk ing artificially cerdas lomba mobil. Gambar sumerep Wong Martin ngerayakno buruh saka Revolusi Industri dening njupuk macet menyang enem negara kang paling gedhe pemugaran proyèk, kaya kang mbantu kanggo ngowahi sawetara saka Ndeleng ringkesan lengkap Wong Martin mranata mati ing mil motorbike trip, njelajah India, patemon bangsa lan njupuk tangané reged. Goal iku kanggo njaluk menyang lan ketik siji saka ing donya maddest mancal balapan. Golek ono waktu, nonton trailer, nelusuri foto, track ing daftar Pangawasan panjenengan lan tingkat film favorit lan nuduhake TV ing telpon utawa tablet

About