Apa wiwit mati minangka gedhe tresna ing dongeng ends, sayangé, mung asring banget ing film horor. Ing kupu fly dening, wong lanang lan Wong wadon manggon loro, duwe kurang Jinis lan kanggo nyekel, dumadakan mbayangno apa bakal kaya dadi karo wong liya. Nanging kok ana supaya akeh sesambetan ing misahake. Lan apa kita ngerti supaya sawetara pasangan sing nggawe iku, arep kanggo sawetara taun mung kanggo saben liyane. Generasi sesambetan, kita sing tenan tukang. Kita wanted kanggo ngerti, lan wis ngandika mboten remen karo wong nikah. Lan iku striking carane asring padha bola bab iki, padha ngontrol paling saka wong wadon kang frustasi, sampeyan kudu dadi banget tresna. ‘Aku pengin sampeyan bakal weruh kula saben dina, soko maha nalika aku njaluk ngarep saka karya. Nanging, dheweke assails kula secara harfiah karo iku aku perlu kanggo nindakake, lan dhaptar saka apa aku wis lali. Aku ngadeg ana kaya sing Bodho, lan wonder kok aku kene supaya awal kanggo teka ngarep, aku ngerti saben Téater. Aku ngerti sampeyan wis anak saka dina sibuk. Nanging iku bakal becik yen sampeyan bakal tetep wonten ing pikiran sing aku wis digunakake kabeh dina. (Daniel, kanggo taun nikah). ‘Yen sampeyan wis mung ketemu lan karo saben liyane nganggo metu, iku dadi luwih nyenengake. Sayange, iki nemen sudo, yen salah siji wis nikah. Responsibilities saben dinten gesang muter Elan dicokot warata, karo digunakake kanggo saben liyane. Tinimbang arep metu, lungguh ing Kursi lan nonton TV. Sing ora carane aku mbayangke Ngaso gesang kawula. (Jan, kanggo taun, nikah). ‘Apa dheweke ora karo kula liyane romantis. Sampeyan ora arep kanggo tutul kula lan turu mung kesed karo kula (wong-wong ora sok dong mirsani sing nalika bojo iku tengen karo bab, lan Jinis mung cepet arep kanggo nggawa). Aku wis koyo sing iku ora ana maneh dadi kanggo kula, minangka sadurunge’. (David, kanggo taun nikah). ‘Nalika bojoku lan aku ketemu, dheweke ana gedhe ing amben, njupuk kula dening surprise wis saya dianyari karo anyar seksi iku, lan iki banget ngengkel kanggo eksprimen.

Nanging sanalika kita padha nikah, wis melorot banget, minangka yen sampeyan wanted kanggo narik kawigaten kula karo kabèh gerakan, lan sanalika kabeh iki cut lan pepe, iku wis mandhek kanggo usaha’. (Leon, kanggo taun nikah). ‘Aku panginten aku iki dilakoni dheweke Sih dening ngeculke sampeyan pick lan milih apa kita mangan lan carane kita house decorated. Nanging aku iki banget duwe pengarep-arep, amarga dheweke panginten, aku kabeh kanggo iku. Tinimbang ngomong karo kula, kang bakal mangan apa-apa mung kanggo awake dhewe lan snaps ing interval biasa rampung’. (Jonas, kanggo taun nikah). ‘Dheweke complains saya.

Terus-terusan

Ana prakara apa aku, dheweke complains ing saben bab sethitik. Aku melu umbah-Umbah cara salah lan nglereni trikatuka kaya sing Bodho. Pan kiamat, nalika aku nggawe endhog goreng, lan. Ayo kula, mangga, ing paling, ing kajaba iku kanggo sampeyan ana ing proses tentrem. (Arne, kanggo taun nikah). ‘Iku wis wiwit lair saka kita putri rampung. Aku tresna bojoku lan tenan ora arep kanggo swara entheng, nanging iku pancene tajem Waos, lan wis diuripake, sayangé, menyang wong, kanggo kang wong-wong nguripake watara. (Mike, kanggo taun nikah). ‘Sampeyan ora saya complains sing aku ora ngerti sampeyan, lan kaping dina ing kulit kudu nglampahi. Nanging padha uga ora tenan hard kanggo ngerti kula lan sandi masalah. Iku mung prakara saka sing tengen.

Lan sing sedih

(Philipp, kanggo taun nikah). ‘Sampeyan pirembagan non-mandeg bab anak. Sekolah kinerja Yohanes, utawa watuk Marie sing saka kapentingan kanggo kula uga, ora pitakonan, nanging aku pengin kanggo luwih normal obrolan bab urip, ora mung bocah-bocah. Uga yen anak arupi gedhe bagéan saka saben dinten gesang. (Florian, kanggo taun nikah). ‘Bojoku tenan nikah kanggo karya sing. Aku seneng kanggo sampeyan, sing dheweke tresna dheweke Proyek supaya akeh, nanging dheweke ndadekke supaya akeh karya ngarep sing aku duwe roso sing wis tau tenan kanggo kula. Yen sampeyan sing gagah listen kanggo kula, aku aran sing lampu ing nanging ora ènèng sing ngarep. Dheweke wis tau kanthi ana kanggo kula, nanging tansah nang endi wae liya karo pikirane. Ing duwe pengarep-arep kula. (Stefan, kanggo meh taun nikah)

About