Kanggo cah wadon iku ing cilik saka Khasi, pribumi ing negara India Meghalaya. Amarga mung lair saka putri, agawé klan bisa terus ana. Yen sing paling enom putri kanggo omah-omah, ndudohke bojone menyang house saka kulawarga. Anak nampa jeneng sing. Antarane lan foto saka Karolin clapper ngginakaken total saka sepuluh sasi ing Khasi desa. Ing gelaran, renungan gambar, iku nuduhake pribadine saka bocah-bocah wadon lan urip-donya saka Khasi. Ing seri iki diterbitake ing buku Kratoning saka bocah-bocah Wadon. Karolin clapper wis ngatur kanggo nggawa supaya akeh kapercayan kanggo nggambarake bocah-bocah wadon kanggo mbangun munggah sing nyengsemaken lan banget becik gambar, dening interaksi saka photographer karo sing ‘model’ saksi. Ing rekaman, bayangan lan Pengalaman saka cah wadon mbayangke, sing sok-sok lucu, ora mung a ‘renungan’. Nggawe Digambarke subjek. Ana ora panggonan kanggo kolonial tampilan endah luwe bangsa-Bangsa katon kanggo voyeur. Ndhuwur judhul artikel ‘matriarchy ing India’ nanging ora cukup bener. Ing Khasi masyarakat tradisional matrilineal (wadon sukses) lan kulawarga urip ing omah bojo. Iki menehi wanita jurusan luwih saka kamardikan ekonomi saka ing komunitas liyane ing Asia Kidul. Cara tradisional, ana (meh) ora pribadi. Nanging, iki lan ekonomi lan pengaruh politik wanita liwat kepala lan Dewan sistem dhuwur (patriarchal unsur). Matriarchal unsur ngapusi ing mistis hubungan saka Taler kanggo sawijining leluhur. Dina iki, paling saka Khasi Kristen lan peran saka gagasan tradisional. Akses kanggo pendidikan iku penting kanggo wong wadon enom lan wong kerep duwe apik banget basa inggris skills mbukak akeh ndhuwur-rata-rata, Khasi minangka gateway menyang Asia Kidul lan global pegawe pasar. ‘Khasi padha diatur ing suku, kang siji padha dumadi saka taler lan Taler bebarengan. Sajrone periode kolonial Inggris, pejabat Inggris dikuwati lanang pimpinan kanggo menang panguwasa saka klan ibu ndhudhuk lan pengaruh. Foto gedhe, sayangé aku ora Penggemar saka murni gambar bands. Utawa banjur iku kudu soko banget Mboten umum. Pungkasan iki aku mikir ‘lan Album saka adi Gerakan dening Milton Van dyke, mung minangka dingerteni minangka dianjurake. Mung bab Khasi, aku wis tresna kanggo maca luwih saka katon, lan ing Indian prawan — aku wis dawa kabeh.) Mbokmenawa ora mung sapisan. de.

(Kesukuan) de.

India Girl

de.

India Girl

de.

India Girl

de.

India Girl

Asia ngarep kanggo nomer Matriarchaten. Iki sing kapacak ing reporting minangka iku kene paling banget extolled. Ing Frankfurter Rundschau kacarita ing artikel luwih gedhe ing. ing Maso ing China lan Minangkabau ing Indonesia, klompok ètnik saka pirang-pirang Yuta wong. Mung wanita uga tanah dhewe, wong ora bisa tampa panduman dening hukum.»Lan wong-wong: saka anak tetep karo ibu lan njupuk ing tugas hard saka fisik abot Karya»(kutipan). Pendidikan ngatur dening wanita lan iki kanggo sisih paling. Ing pungkasan loro nilai aplikasi umumé kanggo Jerman. Hard karya, Dhuwur, Kurang, lan pertambangan, lan sapiturute. wanita ora kaya lan push iku kanggo wong-wong. Pendidikan dipengaruhi dening wanita kang wakil ing sekolah lan pawiyatan luhur liwat promosi wanita ngartekno. Karo kaadilan lan podo Matriarchies duwe apa-apa kanggo nindakake. Daya lan milik ngapusi istimewa ing wanita, wong bisa mung minangka sub-manungsa. Ing konteks iki, iku mokal kanggo njlèntrèhaké kahanan kene minangka Patriarki. Wong-wong wis kene kanggo puluh, kurang saka hak-hak wanita, podo gem. ing Länder kesetaraan hukum, sawijine wong wadon tengen. Malah pirang-pirang atus taun kepungkur, wong wadon wis luwih saka hak-hak wong-wong ing matriarchy. Ing konteks iki, iku mokal kanggo njlèntrèhaké kahanan kene minangka Patriarki. Malah pirang-pirang atus taun kepungkur, wong wadon wis luwih saka hak-hak wong-wong ing matriarchy. Mungkin sing sethitik ing jender riset (vulgo: jender research). Ana, apa karo panyangka sing Daya owah-owahan liwat sajarah suwé saka wektu lan tau mung ‘wong’ tumindak, nanging ing akeh kasus nyalip distinctions (Agomo, pangkat, Status, ‘profesional’, kepemilikan, umur, asal, kesukuan.) nggawe serep apa duwe wong. Bakal aplikasi kanggo akeh liyane, seru-ing ‘wong’ lan ‘wong wadon’, utamané nalika nerangake kanggo, contone, serat saka statistik, ing kang sepuluh persen prabédan antarane ing sawetara babagan, katon lan banjur pesawat loro irreconcilable beda kelompok gedhe kanggo bisa maca

About