submit


Nuduhake ing Facebooks ing Twitter Patemon wong wadon kanggo pisanan bisa kelakon ing sawetara cara. Salah siji iku bisa dadi page tanggal, tanggal wuta, sengaja confrontation nalika hanging watara karo umum kanca-kanca, ing partai utawa ing atusan liyane kahanan. Yen sampeyan tak kasengsem ing wong, banjur nasibe panjenengan disusun fancies kanggo cah wadon sing patemon kanggo pisanan gumantung marang roso kesengsem sampeyan ninggalake konco. Salah siji ana iku arep dadi akèh luwih tanggal utawa ana iku arep dadi luwih kuciwo. Ana apa-apa kang bisa ngematake wong wadon ing patemon pisanan. Ana isn t sembarang njamin bab sing, nanging sawetara psikologis petungan, preventions, lan improvisations bisa bisa sampurna yen sampeyan gabungke karo pangertèn umum. Duwe dipikir ing cara sing paling apik kanggo ngematake wong wadon kang sampeyan bisa njaluk akses menyang dheweke urip ing banget patemon pisanan. Iku salah siji saka cara paling apik kanggo nggawe dateng lan nunjukaké rasa kanggo jenis sing padha saka pals lan urip. Nalika sampeyan ana nyaman karo dheweke bunder, sampeyan bakal ngelingke, lan pendekatan bakal nindakake bobot saka kang disetujoni dening dheweke kanca dipercaya. Long term investasi ing hubungan sing arang alasan yen sampeyan sing maca tips iki. Bocah-bocah wadon padha ora bisa nemokake iku nyenengake kanggo dadi nyedhaki dening wong sing irungnya langsung clues kanggo dheweke kanggo pick munggah, nalika kabeh iku nanging ketok kanggo loro-lorone. Dadi, mung nyoba kanggo nggawe katon page kental roso kesengsem sing godhong konco kuwat buntut kanggo dheweke kanggo chase. Ora ana siji dateng sesumbar lan wadon bakal dianggep bisu yen dheweke macet metu karo wong sing tansah ngantem neraka metu saka bushes. A girl bakal paling kasengsem ing wong sing tansah ditabuh lagu dhewe kawenan. Rodo, dadi fleksibel lan dumadi, wong sing ora t nanggepi ing impulses, nanging counts ing cocok pemahaman saka acara utawa wong. Ing klakon nikahan,»mikir sadurunge sampeyan nganggo». Dadi loman wong, sing ora t nanggapi metu saka opinionated biasness. Nalika sampeyan hajar panjenengan premeditated dialogues, tetep wonten ing pikiran sing dibintangi tengen menyang dheweke mata iku cara paling efektif kanggo ngematake wong wadon. Uga, iku tandha saka kapercayan ing tembung sing nganggo. Kajaba sampeyan lagi t a sampurna seducer kaya agen, banjur iku banget idea ala kanggo ngeculaké cepet glances ing dheweke kurva, lambé utawa cleavage nalika dheweke wuwus kanggo sampeyan. Nyimpen kanggo mangsa tanggal utawa sing bakal ora ana mangsa tanggal. Badhak wadon sing tansah nekat kanggo ngerti mratelakake panemume wong liya minangka carane dheweke katon, dheweke pribadine, dheweke rasa kanggo werna, dheweke shoes, dheweke dompet, asu dheweke lan kabeh bab dhéwé lan pilihanipun dheweke ndadekake. Dadi, mung supaya obrolan kabeh babagan dheweke. Obrolan bakal njaluk extension. Saben uwong tresna kanggo bakal mirengke lan diwenehi waé. Karo eseman lan sawetara rai ungkapan utawa patrap nuduhake dheweke sing bener kasengsem ing apa dheweke wis ngomong bab. Iku penting. Nggawe dheweke aran sing ana wong luckiest ing bumi kanggo njaluk kesempatan kuwi. Ora ngganggu dheweke akeh banget. Takon dheweke pitakonan bab dhéwé lan takon kanggo sawetara mratelakake panemume kaya ngendi sampeyan bisa njaluk paling kopi ing kutha utawa kang shopping mall iku dheweke favorit. Badhak wadon kaya iku nalika wong angka sing mratelakake panemume. Iku bisa uga katon dadi lawas gaya kanggo nindakake kaya disik dening nyekeli lawang kanggo dheweke kanggo ngetik restaurant, ngewangi dheweke karo dheweke jas, seret dhingklik kanggo dheweke lan kang akur tinimbang kang spontan nalika sampeyan pick telpon utawa njupuk wektu wahing, nanging wanita tresna iku malah dina iki. Minangka bonus, iki etiquettes sing langka ing masyarakat modern, supaya padha nggawe sampeyan ngadeg beda-beda uga. Iku tabet lan penghargaan kanggo alus kaendahan saka wong wadon. Dheweke ora pengin kanggo nyumerepi ing karo sampeyan kanggo dawa yen obrolan sing rumit lan ora digandhengake dheweke karo topik sampeyan pirembagan bab. Sampeyan bisa uga nduweni nggoleki kawruh saka subyek, nanging yen iku ora lapangan dheweke, sing nggawe iku nyenengake lan mboseni kanggo dheweke. Uga, nyoba kanggo dadi jujur tinimbang manipulating statements utawa sudut pandang. Gossip karo dheweke ing proses kanggo nuduhake yen sampeyan saestu dateng dheweke, lan dheweke bakal nemokake iku sayah lan bakal males dateng. Kita ngandika sadurungé, yen sampeyan duwe pangertèn umum, banjur sampeyan wis ngerti kabeh wanita ngupaya muji abot. Pujian dheweke kanggo maksud apa dheweke kawicaksanan paling nyebabake gegaman kanggo njupuk manungsa waé cepet saka lady. Nanging, cah wadon bisa nyaring mirah lan dipeksa muji saka sing gedhe-gedhe asli. Tetep adoh saka wengis bagean awak karo seductive mbuh kanggo ora mung padha ora bisa nanging bisa mungkasi sesambetan. Dadi sugestif ing pujian lan nggawe basa asli kanggo nampilake wong-wong mau. Wong wadon tansah menehi akèh saka luwing seneng kanggo wong lanang kang katon lan pangertèn saka klamben. Lady kebayar manungsa waé gedhe kanggo disk katon nalika dheweke bewara sing nyedhak dheweke. Bangkekan watch, pribadine, aksi, lan malah wangi sampeyan nggunakake. Wong wadon bisa ndeteksi dipati lan ngalami flirts, supaya aja nyoba kanggo selokan pemahaman karo larang kulo, rodo, bakal dumadi minangka kabèh pribadine

About