submit


Omegle punika webcam chatting situs diadegaké déning Andrei Tarnowski ing November. Wong loro sing acak disambungake. Ing sembarang wektu, salah siji saka wong-wong bisa mungkasi chatting kanthi mencet F ing keyboard. Miturut Robert J. Moore, CEO lan co-pendiri saka Metrik, bab ing wong-wong sing salah siji wuda utawa lewd. Akeh wong sing mikir anak ngirim ora nggunakake. Wiwit desember, pangguna mung bisa nggunakake webcam yen padha wis ing paling obrolan sing langgeng menit utawa maneh. Yen pengguna ora apa sing durung, sing webcam bakal nampilake gambar. Uga, wong wis kanggo ndhaftar sadurunge nggunakake. Yen wong tumindak aneh utawa offends wong liya, sampeyan bisa laporan marang dheweke dening keyboard

About