submit


Trolleys saka Internet, sampeyan wis looking kanggo sabanjure amba bab. Facebook bores sampeyan. Twitter iku banget frenetic. Sampeyan wis kepingin soko beda cara kanggo nyambung karo wong online sing bakal loro nglakoake atimu lan nguripake weteng, sing bakal miwiti ewu privasi debat lan diskusi liwat mung apa kita masyarakat wis teka kanggo. Kabar apik sing iki bab sing wis teka. Kabar ala iku sing uga wis ora kejawab paling apik saka iku. Kita sing ngomong bab Omegle, webcam-ngubungaké jaringan sosial, adhedhasar teori sing penting sambungan manungsa mengkono dening luck saka babak. Mlebu ing, klik Play, lan sampeyan langsung dicocogaké karo liyane anonim chatter saka nang endi wae ing globe, nonton wong-wong mau padha nonton sampeyan. Pengalaman iku salah siji sing unbridled jaminan saka Internet iku apik tenan randomness, utawa ketika tape saka sawijining paling cocog:»Video Free»meets Panas utawa Ora meets Cocog, plus liberal dosis saka kawirangan. Sawise kabeh, yen wong ing dating site online ketemu gambar profil unattractive, ing paling sampeyan don t duwe kanggo witness wong-wong mau ditolak lewat iku. Ing Omegle, pengunjung bisa nonton minangka partners chatting ngregani, banjur ngilangi wong-wong mau karo kelangan, clinical Sabanjuré. KULA: HI STRANGER: Apa lengen tengen mengkono. STRANGER: Tak balung ing tangan. KULA: pitik balung. Manungsa tengkorak. Banjur sandi chatting partner, doughy — soko, lowers kang outstretched lengen, kang wis metu saka webcam s sawetara, kanggo mbukak buta knobby bab sing katon kaya iku belongs ing museum. STRANGER: Dinosaurus. Iku kang arkeologis? Penyihir doctors. Apa kang nyekeli iku? Ana ora kesempatan kanggo takon pitakonan iki, amarga wong disconnects sasampunipun, minangka ing panelusuran Jurassic Park fan. Niat paleontolog rélatif tame. Situs liyane frequenters njlèntrèhaké Roulette sing ageman kepala jaran paketan lan Hanging Wong, sing wis rigged kang webcam, supaya katon kanggo nggambarake awak mati, swaying saka langit-langit. Ing efek, ora perlu ngomong, iku horrifying. Papat-jam dhisikan ngunjungi situs panenan singalong ing Spanyol lan obrolan bab obat-obatan resep karo Arab Saudi apoteker. Sawise iki demo global, college mahasiswa, petung saka kamar asrama sawetara pamblokiran adoh. Iku ora wonder blog wis njebadi iku paling addicting situs tau lan bab mung worth mengkono ing Internet. Omegle sengaja shuns biasanipun sosial-jaringan safeguards: Sampeyan ora perlu dadi wong s kanca kanggo ndeleng wong s gambar sampeyan ora duwe kanggo bisa ing ngisor iki saben liyane kanggo ijol-ijolan pesen pribadi sing ora perlu kanggo dadi genius kanggo ndeleng apa iki bisa dadi saben tiyang sepah kang paling awon ngipi elek. Apa sampeyan nulis bab kabeh masturbasi wong lanang ing kene? siji petung dhuwur pelajar sekolah nyuwun nalika dheweke sinau aku m wartawan. REGED. Asli saka situs, didegaké ing November, padha misteri nganti bubar. Server ditlusuri manèh kanggo anonim inang ing Eropah, lan karingkes anggoné. Iku eksprimen sosial? A sworo cangkem kanggo pedofilia. A sawetara dina kepungkur, luwih entheng jawaban iki sing dicethakaké: pangadeg iki Andrey Ternovskiy, Moscow, sing marang the New York Times ing e-mail sing padha d originally digawe ing situs kanggo kanca-kanca, lan nalika kang nganggo sawetara andhap asor iklan ing situs iki, kang ora samesthine iku kanggo njaluk supaya ageng. Pengunjung kanggo situs wis misuwur saka sawetara ewu ing awal minggu kanggo bab, ing sembarang wektu tartamtu. Iku ora hard kanggo mbayangno kang ngramekke pasar sing bakal arep kanggo sabuk sing lalu lintas. Iku merata gampang kanggo mbayangno apa bakal padha arep diganti ing supaya kanggo nandur modal. Ora X-dirating materi. Lan parental ijin, please, kanggo nglindhungi bocah cilik saka mudho lan banget nyata-looking lampus tableaux, kang bisa pop munggah nalika sampeyan paling nyana wong-wong mau: Ing sandi kapindho riko kanggo Omegle, aku tembang Hanging Wong, ing paling ora siji saka wong-wong mau. Siji iki, Englishman dijenengi Damon, ngandika marisi meme (gene budaya) saka kanca. Iku cingak kula ing kawitan, piyambakipun nyerat. Saiki, reaksi sing nyedhaki lucu. Aku biasane njaluk kuwatir katon, aku banjur tindakake iku karo Carane njagong hanging. lan aku njaluk ngguyu. Kanggo pitutur marang kowe bebener, aku wis t wis ing wiwit Natal, ngandika Harun Perrin, college mahasiswa saka Inggris. Panjenenganipun d sante gaib liyo sambungan nanging mandegake ngunjungi nalika piyambakipun tindak ngarep kanggo break mangsa. Dheweke ora t antisipasi teka maneh. Wong aku ngerti sing isih pindhah ing ngomong iku diganti banget, kang ngandika. Iku akeh luwih nyata saiki, lan luwih crowded, banget. Patemon wong-wong manca online bisa aran subversive lan screwball, nanging pokok wulangan murni Sesame Street. Ing spandex lan jimat pindah, kita lagi kabeh cantik akeh padha, lan kabeh cantik banal. Carane akeh kaping ing rong jam span apa sing arep kanggo pitutur marang wong ngendi sampeyan maneh saka lan apa wektu iku wis ana. Apa persis sing wus kanggo golek? Jaran Lanang iku liwat iku, asli Hanging Wong wis liwati obor. Isih, ewu wong bakal kamungkinan golek hiburan kanggo nalika, utawa nganti soko anyar rawuh bebarengan, ngeklik Sabanjuré, maneh lan maneh

About