submit


Ana yuta jomblo wong diwasa ing Amerika Serikat piyambak. Nalika ana cara kanggo ngukur sabenere carane akeh wong-wong sing sakcara langsung, romantically ora kagandhèng wong, iku aman kanggo ngomong ana akeh mayuta-yuta sing tiba menyang kategori. Padha secara harfiah kabeh watara kita, lan durung sing paling single women ing mundhut minangka kanggo ngendi kanggo ketemu wong-wong mau. Tombol kanggo ngoptimalake kemungkinan saka patemon wong khusus ngendi sampeyan nemokake dhewe kanggo njaga mata mbukak lan sirah munggah (smartphone mudhun.). Bakal disiapake kanggo nggawe kontak mripat, eseman lan ngomong hello. Setengah saka perang spontan patemon wong minangka kowe bab dina iku bakal mbukak kanggo kamungkinan saka iku kedados. Aja mikir kabeh alasan apa patemon wong ora kelakon — fokus ing kesempatan kabeh watara kanggo iku kelakon kanggo sampeyan. Njupuk break saka smartphone, laptop utawa buku lan serangan munggah obrolan karo fellow lelungan. Wong-wong (sing wis lisensi sing pembalap kang) ends munggah ing baris ing DMV ing sawetara titik lan everyone wis bosen. Padhangake wong kang dina. Sembarang kegiatan klompok karo potensial kanggo rasa ora nyaman sacara wirang ngguyu bakal jaminan sing. Dijamin. Golf kursus sing investasi amba saka wektu lan dhuwit. Nyopir kisaran, ing tangan liyane, sing akeh luwih gampang, luwih murah lan kathah dadi luwih sosial. Toko Hardware sing misuwur kanggo kang pilihan panggonan, nanging lagi ora mung toko ngendi wong toko. Tansah mripat metu wektu sabanjuré sampeyan lagi njupuk munggah sing anyar telpon sel utawa shopping kanggo kaca tingal. Yen sampeyan kaya saben liyane sawise njupuk super sweaty lan ngangkat heavy iku, sampeyan mung bisa duwe mangsa bebarengan. Yen sampeyan duwe asu lan duwe asu lan asu kaya saben liyane, sampeyan lagi separo ana. Lumampah asu (utawa wong mlaku-mlaku) iku cara gedhe kanggo ketemu wong. Umume wadon-didominasi, nanging sing sabenere kok sawetara wong njupuk munggah yoga kanggo miwiti karo. Partner yoga, sapa. Yen sampeyan solo moviegoer, sampeyan bakal titik liyane solo moviegoers. Serangan munggah pacelathon nalika sampeyan lagi milih film utawa tuku brondong. Mungkin iku mung ngunjungi, nanging mungkin ora — lan nglindungi kathah dadi chattier amarga ana supaya akeh solo deelite. Sampeyan root kanggo tim padha. Iki iku wiwitan gedhe. Utawa sampeyan (flirtatiously) dhiskusi trash tim kang. Katresnan conquers kabeh saingan. Kados biasa bar ngombé, iki kegiatan klompok, lan everyone wis njupuk friendlier minangka nyusup progresses. Liyane lan liyane wong sing njupuk manicures lan pedicures. Nggawe wong aran sambutan dening miwiti munggah pacelathon. Dentist, dokter kewan. Apa-apa dhuwur banget kaku. Sampeyan wis lungguh tengen saka saben liyane — bisa uga eseman lan ngomong hello. Yen sampeyan seneng anggur, iki kesempatan sampurna kanggo duwe sawetara anggur lan ngrembag gadhah sawetara anggur karo wong nyenengake. Supaya dawa minangka ‘singles’ olèh (kang meh padha tansah sing), sampeyan bakal temtunipun ketemu wong anyar. Lan mungkin wong khusus. Yen sampeyan seneng seni, utawa sampeyan lagi kasengsem ing tartamtu ngetokne, iki kesempatan sing apik kanggo sampeyan kanggo ketemu wong likeminded ing saklompok cilik setelan. Akeh gallery lowongan luwih bab socializing saka seni, supaya iku papan sing apik kanggo ketemu wong malah yen sampeyan ora tresna seni. Yen sampeyan lagi diundang kanggo pratinjau anyar restaurant utawa garis ing masyarakat, pindhah. Sampeyan tau ngerti sing kanca-kanca saka kanca-kanca bakal dadi, lan wong-wong nguripake metu ing droves kanggo acara iki. Yen sampeyan sing loro cukup amba pembuangan saka masang film kene kanggo rawuh tengah wengi screening, sampeyan bisa uga mung njaluk bebarengan. Kanggo pembuangan téater, iki cara sing gedhe kanggo ketemu liyane pembuangan sing kasengsem ing ningali newest mbesuk muter. Sampeyan lagi strolling. sampeyan lagi nolak kene lan ana browsing. Lan supaya ana persil saka wong. Mung ngomong hello. Apa sampeyan lagi nunggu kanggo angkat, njupuk snowboarding wulangan utawa chilling ing lodge, ana ana kathah saka wong-wong diajak lan sesambungan karo. Malah yen sampeyan wis tau rowed sadurunge, kemungkinan sing kutha wis lokal kayaking club lan pambuko kayaking kelas. Luwih saka investasi wektu, gaweyan lan dhuwit saka kayaking, nanging yen sampeyan lagi looking for wong sing seneng sailing. Ana sing lunga. Iku gampang kanggo sesambungan karo fellow deelite (lan asring diwanti-wanti) nalika sampeyan lagi lungguh sisih-by-sisih ing tabel amba. Aja isin. Ana sing mlaku klub, ‘fun nganggo’ lan amal balapan kanggo everyone saka wiwitan kanggo marathoners. Nemokake siji sing cocog karo sampeyan lan nggawe kanca anyar utawa loro. Yen sampeyan kaya tema parks, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kabeh wektu sing nunggu ing baris lan ketemu wong lanang, goleki padha thrills minangka sampeyan. Yen sampeyan dadi kagungane kanggo komunitas online adhedhasar karya utawa kapentingan, dadi ing jaga kanggo wong-wong sing nyekel mripatmu lan introduce dhewe. Paling kutha-kutha ing U. S. wis umum kebon masyarakat, lan sing paling saka wong-wong kebon duwe acara kanggo tetanggan. Sing panjenengan ora pengin wong lanang sing mundak akeh kang dhewe tomat. Residents lokal panggilingan bab, sampling search roti lan keju kesempatan sampurna kanggo dadi sosial ing sembrono setelan. Persil saka wong njupuk tanggal kanggo konser, nanging gumantung ing tumindak, akeh pindhah karo kanca-kanca utawa malah co-buruh. Iku lingkungan anteng kanggo chatting (lan malah tari) karo atraktif liyo. Akeh wis ing iku bebarengan, luwih apik utawa samsaya awon. Commiserate lan utawa surak karo sapa waé sing keno mripatmu. Nalika wong-wong mlebu munggah kanggo palimenganing pati mimosa madhang, lagi planning kanggo njaluk nyaman lan bakal ana kanggo nalika. Sing persil saka wektu kanggo jobo jero ngandap inggil kontak mripat tengen blueberry pancakes. Yen sampeyan lagi a penggemar olahraga (malah sembrono siji), olahraga lokal bar iku panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong, utamané kanggo game amba. Wis sampeyan tau dianggep honing public speaking skills? Toastmasters ndadekke bebarengan wirausaha, bisnis eksekutif lan wong liya kepingin sampurna sing skill ing lingkungan prewangan. Yen sampeyan dadi kagungane kanggo kelompok profesional utawa hubungan, search rapat-rapat sing panggonan lan apik kanggo ketemu wong anyar (kalebu wong). Klub sosial, search Y, museum, perpustakaan utawa toko buku sing mung sawetara conto saka panggonan sing bakal duwe wuwus lan maos. Pick siji karo lanang mréntahaké lan pindhah. Iki sing kasedhiya kanggo kabeh saka werna kanggo photography. Lan padha nyedhiyani kesempatan banget kanggo nyambung karo salah siji saka konco sakelas. Diwasa kelas fitness Golek sabab sampeyan care babagan lan volunteer wektu — sampeyan tau ngerti sing liya bisa uga kudu lilo tanpo pekso kajawi sampeyan. Purchasing tiket kanggo search fundraiser utawa gala bakal sijine sing ing kamar sing padha minangka liyane philanthropic jiwo. Njelajah taman lokal utawa mountain range ing diatur klompok undhak-undhakan. Mlaku-mlaku lan ngomong — iku cara sing gedhe kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane. Setelan sembrono lan sosial lan seneng-seneng. Plus, sampeyan njaluk kanggo mangan lan ngombe, kang aktivitas sing everyone seneng. Sampeyan bisa nindakake multi-dina festival utawa rawuh kanggo siji afternoon. Salah siji cara, ana persil saka wong kanggo dadi ketemu lan getar iku umume loropaken lan sosial. Iku wis kedados liyane lan liyane sing offline sesambetan sing diwiwiti ing sosial media platform — yen foto, komentar utawa ngirim keno mripat, aja isin bab sik njongko metu kanggo pangguna sing lagi kasengsem ing. Apa sampeyan are looking kanggo nganggo pet, volunteer karo kewan angonan utawa malah njupuk pet pendidikan kelas, sampeyan bakal nemokake liyane penyayang kewan kene. Utamané yen sampeyan kaya kanggo ketemu wong saka iman kang padha utawa kapitadosan spiritual, layanan lan uga acara sosial sing panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong. Ya, pernikahan sing isih panggonan lan apik kanggo ketemu wong-wong. Iku biasane gampang kanggo ngenali siji sing gedhe-gedhe amarga padha bakal di lungguhi ing meja. Sampeyan kabeh kudu nindakake iku peruse ‘ora Kejawab Sambungan’ bagean saka Craigslist kanggo ndeleng carane akeh wong sing pining sawise wong wadon kang weruh ing sepur sing esuk. Siji iki ora-brainer, nanging tetep sirah munggah tombol. Ora bisa digodha dening wi-fi free kanggo nglampahi kabeh ngunjungi ing Facebook. Ing kasus idea saka njupuk iku ing target appeals kanggo sampeyan, sampeyan bakal nemokake persil saka wong-wong sing mikir iku nyenengake banget. Ana persil saka siji bapak metu ana, lan uga darmabakti uncles’ godfathers etc. sing ana ing saksi. Arep ketemu sing hebat. Kantor sambungan spasi sing kapenuhan karo wong-wong mau, lan padha biasane duwe jaringan lan acara sosial. Anggere sampeyan ora pikiran kumelun, malah non-ngrokok bisa duwe ngombe ing iki duwe kuoso lanang hangouts. Persil saka wong tresna montor cepet. Lan cepet jaran. Yen sampeyan nindakake uga, iki panggonan kang gedhe kanggo sampeyan kanggo ketemu wong-wong mau. Ganda, single, tresna — tenis iku kabeh babagan sesambetan. Ora ketompo tingkat skill, ana persil saka kesempatan kanggo mingle karo anggota klub. Yen sampeyan nggabungake utawa skor uleman kanggo anggota-mung klub, sampeyan bakal nemokake wong-wong mau bakal gampang panggonan kanggo ketemu wong anyar nalika nglaras klub fasilitas. Liyane lan liyane pasangan sing gadhah co-ed udan bayi, karo kanca-kanca saka rama-kanggo-bakal ing saksi. Malah yen sampeyan lagi ora mahasiswa, paling kampus ngemot umum spasi lan acara umum, kang kabeh panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong. Malah yen dina sekolah sing adoh konco sampeyan, elinga — siswa teka ing kabeh abad, minangka apa profesor. Apa sampeyan lagi olahraga, lounging, njupuk mate utawa nekani acara, parks sing sayah spasi sing narik kawigaten ageng bhinéka saka wong. Ora mung sing ing anteng setelan sosial, nanging sampeyan kudu ing gampang ‘ing’ kanggo pirembagan kanggo sapa waé sing wis diundang kanggo partai padha. Lokal convention center utawa acara papan kamungkinan bakal dadi tuan rumah macem-macem expos. Golek siji sing appeals kanggo sampeyan lan pindhah karo tujuan saka patemon wong anyar. Ana mesthi meetup kelompok kanggo singles, nanging ana uga meetup kelompok kanggo saben kepikiran hobby lan kapentingan. Mriksa metu sing gedhe-gedhe sing mréntahaké kanggo sampeyan. Apa sampeyan duwe wong ing gesang panjenengan perlu hadiah? Takon cute wong sing uga shopping kanggo kang mratelakake panemume, sing dasi. Apa iku sangria diatur liwat masyarakat utawa panggonan makaryo, utawa sambungan kulo layanan, sampeyan tau ngerti sing liya bisa dadi hitching kulo dina sing. Angel Muddlers, Spartan Balapan lan kaya duwe ageng lanang mréntahaké — yen sampeyan lagi a penggemar fitness (utawa ana kekarepan kanggo olahraga kanggo acara), iki panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong. Milih panjenengan seneng jam strategis — college bar seneng jam karo dolar nembak saka tequila bisa uga utawa bisa uga ora dadi pemandangan. Yen ora, golek siji sing caters kanggo lawas, sawise-karya akeh. Wong-wong garis dawa. Go ahead lan serangan munggah obrolan karo wong sing katon menarik nalika sampeyan ngenteni. Yen sampeyan wis tau dirawuhi live show taping, sampeyan ngerti sing ana akèh saka nunggu watara lan energi dhuwur. Kombinasi sampurna kanggo ketemu wong anyar. Gyms sing klasik pick-up titik, nanging tambahan saka smartphone tansah akeh wong luwih fokus ing layar sing sak latian saka tindakan liya. Break siklus. Sampeyan isih bisa nggawe kontak mripat lan eseman nalika sampeyan lagi ngrungokake song favorit. Kemungkinan sing sampeyan duwe search bar sing sarwa dumadi mingguan utawa saben wulan trivia wengi. Teka karo klompok utawa nggabungake ana tim lan melu ing sethitik loropaken kompetisi. Aja lali kanggo ateges dewekne isih sungkan. Francesca katresnan lan gaya urip pelatih kanggo singles. Sampeyan bisa nyekel dheweke minangka biasa pakar tamu ing NBC Ing Dina Nuduhake, lan ing Hodi Nuduhake ing SiriusXM kang Dina iki Nuduhake saluran Radio. Perlu sawetara bantuan patemon lan nyambungake karo wong-wong

About