Podo lan pembangunan»world Bank prakiraan sing sak suwene rong abad, saben taun sawetara bocah-bocah wadon padha matèni amarga saka jenis kelamin sing. Ombone saka panganiaya marang wadon foetuses lan bayi-bayi nuduhake mung carane pocapan ing serat marang wanita, lan ngapa wanita mung bisa mbayangno, yen India dadi ing lan owah-owahan. Ing minggu teka ana bakal akeh diskusi antarane India kang paling lanang politikus ing topik Keamanan. Nanging knthi angel sapa bakal takon apa negara aman, yen setengah saka sawijining warga sing manggon ing nambah wedi, ora amarga saka ancaman dening teroris utawa tentara mungsuh, nanging dening masyarakat kang padha lair. India misale jek lali sing safety saka wong-wong kudu uga kalebu keamanan kanggo persen saka populasi wadon. India kudu lowongan alamat ancaman iki populasi group, kiro-kiro saka diskriminasi kanggo panganiaya. Tambahan kanggo editors: ndhuwur-kasebut nomer bener nuduhake live-lair bocah-bocah wadon. Nanging panganiaya marang wadon jenis kelamin ing India wiwit malah sadurunge lair. Originally, iku wiwit sing siji Yuta selektif aborted foetuses saben taun. Nanging prenatal teknologi terus kanggo kemajuan, lan negara saka gambar ultrasonik piranti sing dadi liyane nyebar ing India. Anyar prakiraan pindhah saka — Yuta milih abortions fetus jenis kelamin wadon saben taun. Ing negara ngendi kematian bayi lan bocah-bocah wis istimewa biologically kontrol, mati kurang ing bocah-bocah wadon saka lanang. Nanging katelu survey Nasional family health (NFHS) sing dicethakaké, ing Kirim tingkat kematian neonatal kanggo bocah-bocah wadon India, dibandhingake kanggo anak lanang. Ing klompok umur siji kanggo patang taun, tingkat kematian anak kanggo bocah-bocah wadon luwih saka lanang, ngendi sampeyan ing. Laporan Bank donya kira-kira sing India ilang piyambak ing cah wadon liyane. Iki Tokoh sing disgrace kanggo Indian masyarakat. Iki rapi massacres mung bisa kelakon amarga masyarakat kang nampa lan pemerintah dadi kuping budheg lan wuta. §§ Indian kode penal nemtokke hukuman kanggo disengojo Nyebabake gogrog, Injuring anak bayi, nyegah lair saka anak utawa Sabab saka pati sawise lair, uga kanggo Mbabarake anak ing taun. Apa sampeyan mikir, carane akeh pidana prosecutions kudu ing sawetara taun pungkasan, ing basis saka hukum iki.

Ing tingkat saka panganiaya marang cah wadon minangka jabang bayi lan bayi nuduhake carane jero ing India kanggo bias marang wanita iku lungguh, lan ngapa wanita mung dadi manawa, yen India minangka Bangsa ketok lan owah-owahan. Iki wis ora wis rampung, senajan sensus nuduhake yen babagan wadon-taun-lawas iki dropped wiwit pungkasan sensus ing Negara. Mayuta-yuta saka bocah-bocah wadon, saka urip, sing luwih lingkungan nourished lan sinau saka sedulur-seduluré. Amerika Bangsa Pembangunan manungsa laporan diwilang sing Indian anak nandhang sangsara marga saka malnutrition (ing comparison, ing China). Katelu survey, Nasional kesehatan kulawarga sing dicethakaké nalika ibu-ibu sing malnourished, anak-anake sing stunted lan matèni. Liyane educated ibu sing, ing ngisor kemungkinan sing sing anak bakal sampah adoh utawa tiba ing karusakan. Miturut cara, carane Indian masyarakat ngruwat bocah-bocah wadon sethitik, internalize para sadulur, sing perlu — minangka lanang — duwe luwing seneng liwat wong-wong sing sadulur. Apa sing isa metu saka iki socialisation saka panganiaya marang wanita. Ana prakiraan saka ombone saka fisik panganiaya marang bocah-bocah wadon ing kanak-kanak, nanging iku aman kanggo nganggep sing iku owahan. Indian Kamentrian saka wanita lan pembangunan anak diterbitake Nasional sinau ing planggaran anak, nuduhake yen anak nliti nandhang siji utawa luwih formulir saka seksual penyalahgunaan. Iku bakal mbebayani, iki winates sinau suggest sing luwih saka setengah saka India anak nandhang sangsara marga saka seksual penyalahgunaan, nanging iku cetha luwih nyebar saka samesthine. Iku badhan sing paling kena pengaruh anak sing dilapurake sing Nyerang ana dening wong padha sumurup, asring relatif cedhak. Data saka National Crime Cathetan Biro (NCRB) konfirmasi sing pola iki terus, yen cah wadon iku wong wadon. Ing taun sing padha, ana kedhaftar kasus saka rudo Pekso. Ing kasus korban sumurup tujuan — akibat logis iku sing lanang tuwuh munggah Pracaya sing wanita mung ana kanggo gawe marem kabutuhan wong. Wiwit NCRB bisa mung ndhaftar dilapurake kasus, diwenehi data iki mung ing tip saka iceberg saka angkara iki. Indian masyarakat punika tahan kanggo owah-owahan. Ing NFHS ketemu sing rata-rata wedding umur isih mung bab taun, lan sumerep iki minangka indikator saka status kurang saka wanita. Salajengipun, kasunyatan iki ndadékaké kanggo weakening saka wong wadon, lan nambah resiko saka salabetipun Efek ing reproduksi lan kesehatan. Ana data cekap, kanggo mbuktekaken carane ngrugekake iki. Wanita, utamané wanita miskin ing India ing resiko kanggo menehi lair banget. Ing sesuai karo pesawat Millennium Development Goals (gol pembangunan) iki lair, kematian tarif kanggo manggon.

Iki kudu suda kanggo saka

Iki ora bakal kelakon. Supaya adoh, India wis suda kematian tarif kanggo manggon lair. Ing yuta manggon lair ing India saben taun, wanita mati ing paling sethithik sak lair. Indian masyarakat asring digatèkaké iku uga sambungan karo masalah liyane. Senajan ing Indira Awad kang Bojana, supaya iki ditanggepi sing kabeh mentas dibangun omah-omahé kudu duwe jamban, ing kasunyatan, banget sawetara omahé duwe jamban. Perlu apa kang perlu Njobo, misale jek bakal secara harfiah uleman kanggo rudo pekso. Keluhan Nasional Komisi ing hak asasi manungsa kanggo nuduhake carane akeh wanita sing diculik utawa dirudopekso, yen sampeyan pindhah ing wayah wengi ing lapangan. Ing akèh negara, bocah-bocah wadon sing nolak ing cah Anom, kanggo ngunjungi sekolah utawa dijupuk dening wong tuwane saka sekolah, amarga bangunan sekolah wis ora jamban. Mangkono uga dheweke tengen kanggo pendidikan ciloko. Iku sedih, nanging sampeyan iki samesthine sing Indian wanita, Yakin iki nanem sing safety sing gumantung ing wong-wong ndhikte kanggo wong-wong mau minangka apik andhap asor. Ing NFHS nuduhake yen kabeh wanita ingkang sampun mantèn sing kapapar kanggo panganiaya ing marriage. Iku nuduhake uga, yen wanita ngangap nemokake iku ditrima sing bojomu ngalahaken bojoné yen dheweke dadi metu tanpa wong ngerti, karo wong udur sing sanggama punika rek, anak nguciwakake, ora akal masak, olehe ora setya iku seng di tuduh utawa kulawarga bojone iki ora sopan. Quote saka laporan:»Iku kabeh liyane luwih kamungkinan sing panganiaya dianggep sabdho yen diterangake prilaku nerak apa wis dipunsawang minangka prilaku ditrima kanggo wong wadon ing dheweke jender peran minangka bojo, ibu, lan putri-ing-hukum.»Lan banjur ketok ana liyane kanggo tumindak pidana panganiaya marang wanita. Ing India, ana ageng masalah karo manungsa perdagangan menungso lan khusus kerentanan wanita ing konflik zona. Avivas lan-wanita minangka witches, branded. Minangka sadurunge, ana sing tragedi kuwi minangka dipeksa kekawin, bocah-bocah wadon sing matèni amarga padha omah-omah cah lanang sing dipilih, utawa ora cukup saka mahar kanggo nggawa, utawa rasah hysterectomies (aman bedhah saka uterus) ing insurance kesehatan sistem. Ing masyarakat, uga antarane Serikat, adhedhasar safety. Paling Ngrugekke ana wong-wong sing paling aman. Wanita ing India ora ana ing bebaya aman, amarga sampeyan ing iki Masyarakat Patriarchal gusti Allah kang lali anak. Mangkono, India women aman, sampeyan kudu ngganti negara — ana luwih wanita ngirim njagong ing Parlemen lan ing posisi politik lan Eksekutif wigati. Saben pilihan ndadekke karo pangarep-arep kanggo awal anyar. Nanging India ora bakal ndandani. Iku bisa uga ora dadi aman, ora lan ora bakal ngormati dikembangaké, anggere minangka demokrasi kang wis dadi bangga dadi anjog lowongan kerja owah-owahan dhasar ing gesang saka sawijining wanita. Satyagraha Pal, penulis saka kene bebas translated asli artikel punika mantan anggota saka Nasional hak asasi manungsa Komisi. Iku kasebut sedhela kanggo Umum pangerten sing sawise introduksi saka insurance anyar rencana kanggo kulawargané ngisor baris mlarat, nomer dileksanakake hysterectomies nambah dramatically. Mbok menawa sawetara wanita padha bisa saged karo cocok diagnosa, surgery, kabeh kang dadakan. Tambah Ing nanging, iku supaya drastic sing ana wiwit, bakal gerah dileksanakake, omahé ing RSBY maksimum quenched lan tempered prosedur mesthi. Kanggo basa iki, sing akeh kena pengaruh wanita ing taun lawas.

inquiries padha milai

Iku bakal mbokmenawa tau dadi cukup ngankat munggah, kang operasi padha perlu. Nanging kasus wis ditemokke ing kang melu-melu»wis mung dijupuk panggonan ing kertas». Anyar laporan bab rasah operasional hysterectomies. Apa Indian wong wadon, Rita Banerjee, ngedegaken saka»Yuta kesalahane»kampanye, rojo pati massa saka India kang wanita lan bocah-bocah wadon bisa diarani minangka pembantaian, lan donya gelut kanggo, sing iki uga dikenali minangka kuwi lan kaukum, dheweke nerangake ing artikel dheweke»Apa karusakan saka India wanita kudu katon minangka pembantaian (pembantaian).»Sampeyan bisa ndhukung perang nglawan pembantaian ing India, dening, contone, ing pandonga saka kampanye mlebu lan Facebook kaca-kaca sing kampanye kaya

About