Situs iki migunakake Cookie

Info Liyane

Sampeyan nggunakake outdated Browser. Please update Browser panjenengan kanggo bisa kanggo nggunakake fungsi kebak Situs iki pengalaman. Kanthi gati kanggo wong, sing wis ora kagungan hak pangroso. Kene sampeyan bakal sinau kang wewangian tengen wong nengsemake katresnan dadi liwat irung, um, weteng. Yen dina iki sampeyan ora duwe wektu kanggo nyinauni Limang mesthi menu ing meja, sampeyan bisa ngarih-arih ngimpi wong iku uga gampang karo salah siji iki scents. Iku salah siji saka paling kanca, sampeyan bisa diajak wong kanggo jam, ngguyu, lan kuwi gedhe perusahaan. Nanging minangka wong wadon, wong njupuk sampeyan supaya adoh, iku ora. Banjur sampeyan kudu wewangian karo dheweke feminin, sensual sisih utamané kanggo jenenge sing Kawentar. Seger, intensif wewangian karo woody-Oriental wewangian cathetan lan salty vanilla kord mbukak obtuse angel cilik, mripat lan pikiran sehat. Kompetisi gedhe, sampeyan kudu bisa kanggo cetha bedhil. Kita wangi tip kanggo ngadeg metu saka akeh. Miturut legenda, tresna lan Kaisar India ing abad kaping papat bojoné supaya akeh sing panjenenganipun kiwa minangka tandha saka katresnan, mewah kebon, Salima mbangun. Perfumer Jacques Guerlain njupuk crita banget sensual lan seductive, Oriental wewangian kanggo wanita inspirasi. Woh-wohan jeuk, Mlathi, musk putih lan Vanilla ana ing antarane úa. Njaluk gondho saka daya ing conquest saka Akeh sought-sawise-kanggo-Nggunakake. Kanggo njaluk karo wong lanang ing gelombang, sampeyan kudu alus ing syarat-syarat wangi-seductive pendekatan. Wong-wong kuwi sing rodo ing pecah wanita jinis. Ing wanita anyar kang wewangian gabungke sensual musk, anget candhana, powdery musk, dupa lan asri-seger wungu cathetan, iki elegan wangi, sampeyan nggawa wong apik kanggo Cemlorot, tanpa akeh banget wong. Wong-wong karo seni ambisi, sing tansah ing panelusuran saka Inspirasi.

Sampeyan padha Muse

Karo pribadine, bayangan lan mripat ngengkel kanggo sisih ayu gesang sampeyan duwe ing jinis iki wong kasempatan paling apik. Wewangian: seger, babagan-Oriental wewangian kanggo wanita wong-wong sing ana ing awal karir, polishing Gambar karo Bisnis-Wadon. Sampeyan bisa ngematake karo, contone, wanita kang wewangian saka Boss, dinamis, Seger emits lan uga ing rapat-Rapat underlines panjenengan tembung lan intelligence. Mantep, sukses bisnis wong, nanging, kanggo paling elegan ladies minyak wangi kuwi minangka contone Singing wong kaya ing Umum, seger scents.

Karo powdery cathetan padha ajrih

Manungsa Waé kanggo entuk iki, asring, narcissistic spesimen manungsa iku ora supaya gampang, supaya kuwat, seductive, sensual úa sing Kudu. Botol wangun, sporty wong wadon katresnan: slim lan uga proportioned. Wewangian wis ditondoi dening alam Freshness, temen dening banget feminin cathetan saka Ylang-Ylang, damask wungu lan Jasmine petals. Tip: Yen sampeyan arep kanggo nelukake dheweke Pangeran ing gedung olahraga, ora kanggo nyandhang kanggo akeh wangi. Luwih kulit getih circulation, luwih kuat gondho develops — lan Keluwihan saka attractants kanggo dadi cepet siji-mati. Sensual lan spirited, bikers kudu milih wedding panjenengan wangi, lan luwih kuat kaya, supaya wewangian uga sak klebatan ing helem lan kulit longkangan isih seksi. A pilihan apik iku wangi (ml Edip biaya watara Euro). Kene yoiku nggawe lengkap cathetan saka blossom orange, Wungu, nilam lan vanilla bebarengan, Amerika cetha ing Corsage-Botol. Karo hak wangi sampeyan perlu kanggo lebokake wong-wong expertly sak Driji. Nanging tetep wonten ing pikiran: ana Prakara apa jenis saka wong sing, sing paling penting, mesthi, sing bisa mambu apik

About