submit


Ulang Tahun Sing Seneng Timur Ali Khan. Tips Diet saka Karena Kapoor Khan kanggo njaluk nggantheng anak kaya Timur. Ngendi panjenengan sesambetan judhul? Sampeyan nuduhake gedhe kimia karo gendakan lan gendakan kanggo dangu. Durung, apa sampeyan nemokake iku angel kanggo pin mudhun persis apa wong wis njupuk ing. Panjenenganipun kasengsem ing njupuk hubungan kanggo tingkat sabanjuré? Mriksa metu iki ‘firsts’ kang tumindak minangka tondo ing sesambetan. Yen sampeyan wis arep watara kanggo sawetara wektu lan banjur, salah siji dina, mung pirso sing banget mulyo kanggo kanca-kanca matur,»Ketemu sandi gendakan,»iku milestone. Iku tegese wis ditampa sampeyan minangka bagéan integral saka urip. Malini Shah, penasihat lan ahli ilmu jiwa, nerangake,»wong-Wong biasane ora arep menehi cepet prasetya supaya nalika piyambakipun pirso sing minangka ‘pacare’ tegese iku nyaman bab kang kanca-kanca ngerti pentinge ing urip kang. Padha nimbang kanca-kanca sing’ mratelakake panemume penting. Iki nuduhake raos acceptance kanggo sampeyan lan prasetya kanggo supaya sesambetan mindhah ahead.»Mirip ndadékaké kanggo gelut lan kabeh pasangan wis gelut gedhe-gedhe becik karo abuses lan panyokro bowo. Ana soko kanggo bakal sinau bab sesambetan sawise perang. Nalika saperangan ndadekake munggah sawise perang, iku nuduhake yen partners arep kanggo mutusake masalah masalah lan terus. Ahli ilmu jiwa Clinical Sawn ani ngandika,»Apa ndadekake iki sesambetan kuwat kanggo umur sing ora ketompo carane utama pitakonan ana tansah lan mantunaken masalah ingkang guyub. Nalika padha mengkono ing sesambetan raos permanency mranata ing. Banjur sampeyan bisa cukup tartamtu iku kanggo tansah.»Sampeyan sengit jangkrik nanging ndalang kanggo tindakake iku mung kanggo pacar. Yen iki wis arep ing kanggo sasi, lan siji dina nggoleki sampeyan ilang lan njerit,»aku mung sengit game iki.»Dadi siap kanggo wong kanggo njerit maneh sing wong ora kaya chicken biryani (sanadyan wong tresna iku minggu kepungkur). Coba iki titik balik. Shah nerangake,»Ing phase pisanan saka sesambetan rosy. Test nyata nalika sampeyan miwiti ngandika munggah sakbenere lan sing phase saka pamukiman. Ing phase iki, sampeyan pengin wong liyane kanggo nampa sampeyan uga bisa dhewe poto ing macem-macem kahanan. Ing Reiss Setir saka Katresnan serikat sing ing phase kapindho nalika paling awon ing wong nuduhake munggah. Iku kayata sing watesan lan carane wong liya njupuk iku telpon apa sing arep kanggo terus utawa menehi munggah.»Yen wong setuju bakal bener kanggo ngancani sampeyan kanggo wedding kanca, iku nuduhake liyane ‘kawitan’. Nonton kanca njupuk wedding dheweke sumpah ndadekke sampeyan nyedhaki minangka saperangan minangka iku mranata wong pikiran. Shah ngandika,»Nekani fungsi sosial bebarengan wujud nggawe sesambetan umum. Iku uga di bangun impen tetep bebarengan lan carane sampeyan arep kanggo pindhah babagan iku. Nekani wae serius fungsi bebarengan tegese sesambetan bener obah saka kang seneng kanggo setya.»Minangka saperangan, sampeyan bisa uga karo saben liyane kanggo taun utawa telung taun lan nalika sampeyan katon bali, paling pengeling-eling sing sing loro bebarengan. Jaminan sing wis wis sawetara saka kaping paling apik bebarengan gedhe siji. Sawn ani ngandika,»Iku banget aneh lan becik koyo nalika sampeyan éling sing malah sanadyan kuantum saka wektu ngginakaken karo wong mungkin rodok kurang saka wektu ngginakaken karo kulawarga utawa liyane, kabingahan kathah liyane. Kita kabeh ngerti sing kadang jam ngrasa kaya menit lan sok-sok kaya kabèh dina. Iku nalika kekompakan wektu wiwitan dadi penting yen sampeyan njupuk hubungan kanggo tingkat sabanjuré.»Sampeyan ngunjungi omah, ketemu kulawarga Nalika wong ngajak sampeyan liwat marang panggonan, iku kang ageng milestone. Panjenenganipun bisa uga setuju kanggo teka kanggo panggonan kanggo ketemu kulawarga. Ngundang sampeyan liwat tegese kang kepengin supaya sampeyan menyang donya lan ketemu kang folks. Shah nerangake,»Patemon kulawarga nuduhake iku serius bab sampeyan. Nalika piyambakipun ngajak sampeyan liwat, kepengin kulawarga kanggo ndeleng sampeyan lan ngarepake sampeyan kanggo jaminan karo kulawarga. Iku nggawe sampeyan weruh saka kang ngarep urip, tradhisi, budaya, lingkungan kulawarga lan sifat. Ing cendhak, iku menehi sampeyan mikroskopik tampilan saka urip dhewe, kang kapercayan saka kulawarga struktur lan kepengin ngerti apa sing aran bab iku.»Kang bebarengan tegese madhep kahanan bebarengan, lan iki bisa kalebu tragedi. Pati, kangelan financial, proyek masalah, masalah karo kulawarga sing iku saperangan pasuryan. Nalika wong mung kepengin dadi karo sampeyan ing wektu angel, dheweke wis siap kanggo laku. Shah ngandika,»Ing sesambetan, ana perlu kanggo keamanan emosi lan iketan. Iki bisa dituduhake dening salah siji partner dening kang ana mung ngadeg karo wong-wong mau utawa nyekeli tangan. Tataran iki conveys tingkat tuwa saka hubungane kanggo saben liyane lan uga keamanan wong iku ana ing kono karo wong-wong mau. Iku nuduhake yen sesambetan wis ngrambah lan emosi kadewasan dening nangani kuwat emosi saben liyane ing imbang cara sehat. Iki cements sesambetan.»Ngempet saka posting komentar sing saru, defamatory utawa natoni, lan ora nyenengi ing serangan pribadi, jeneng panggilan utawa inciting gething marang masyarakat. Kaping Hiburan, TV Gaya urip industri promosi web lan kaleksanane advertorials lan asal iklan

About