Ing sesambetan, ing langkah-langkah

Dina iki, iku angel Transisi: nalika ngrungokake non-naleni ateges dewekne isih sungkan lan nalika kanggo miwiti naleni sesambetan. Ana iki, ing kawitan marketing dicokot gedhe banget, nanging ing marketing kapindho, banget wicaksana statement: Ngerti ‘apa’. Iki penting, amarga tanpa ‘apa’ bisa njaluk ngendi wae. Mung ora ing ngendi sampeyan pengin kanggo pindhah. Supaya, apa sampeyan arep kanggo duwe hubungan. Lan langsung sabanjure pitakonan: yen sampeyan arep kanggo katon. Iku asring mbantu, nalika siji wis dealing karo masalah iki sethitik luwih kuat kanggo fly minangka cendhak. Ndadekke sampeyan kanggo nggambarake ing nulis utawa ing obrolan karo wong, mulane akeh liyane. Yen…