Karo China lan India, liyane BRICS ngomong-Serikat saka pamaréntah wong Siria dhukungan militer kanggo RT inggris

Iki Xinhua kacarita, tanpa arep menyang Rincian

Direktur kantor kanggo internasional kerjasama militer saka Komisi militer Pusat saka China, Guan Youcef, kesah ana kanggo DamsyikAna, kang ngemu wuwus karo Suriah Mentri pertahanan Farad Dichasium Goreng, marang Cina negara news Agency Xinhua. Sak patemon, Guan ditekan China kang konsisten efforts diplomatis kanggo nemokake solusi politik ing wong Siria perang sipil. Beijing saiki, nanging uga nyedhaki hubungan militèr al-Assad...




chatting roulette jinis fun video gratis chatting roulette online saka telpon for free bocah-bocah wadon online kanggo ketemu sampeyan chatting roulette girl online tanpa registrasi video Free online ora gratis video chatting video gratis Omegle tanpa ads online chatting free online roulette free video chatting tanpa tondo asto munggah lan video bocah-bocah wadon