Karo China lan India, liyane BRICS ngomong-Serikat saka pamaréntah wong Siria dhukungan militer kanggo RT inggris

Iki Xinhua kacarita, tanpa arep menyang Rincian

Direktur kantor kanggo internasional kerjasama militer saka Komisi militer Pusat saka China, Guan Youcef, kesah ana kanggo DamsyikAna, kang ngemu wuwus karo Suriah Mentri pertahanan Farad Dichasium Goreng, marang Cina negara news Agency Xinhua. Sak patemon, Guan ditekan China kang konsisten efforts diplomatis kanggo nemokake solusi politik ing wong Siria perang sipil. Beijing saiki, nanging uga nyedhaki hubungan militèr al-Assad...




paling video Free online video chatting chatting roulette online tanpa registrasi jinis Gendakan tanpa registrasi free video free kanggo hubungan serius download video Free Free foto video for free video chatting erotis free video kenalan tanpa ndhaptar karo bocah-bocah wadon ngendi kanggo ketemu cah wadon