Wong njaba negoro ninggalake India: 'bedhil ing, wong metu' - n-layar Tv

Ing tentrem demo ing New Delhi, India writer circularity Roy wis ngritik Western Serikat kanggo ekspor penyelundupan kanggo India lan Pakistan'Njupuk dheweke tangan lan nggawa wong metu saka kene,' ngandika Roy. Antarane suppliers padha USA, UK, Prancis, Rusia lan Saksa isin, USA, UK, Prancis lan negara liyane wis menehi saran sing warga sing manggen ana karo macem-macem urgency kanggo metu saka krisis wilayah.

Sak page manca kiwa ing akhir minggu saka India, nyoba kanggo loro India lan Pakistan kanggo dampen wedi saka perang nuklir liwat Kashmir.

Negara iku ora 'arep kanggo nindakake impulsively, ngandika India Mentri pertahanan George Fernandes ing Sunday ing Singapura. Militèr Pakistan kang Panguoso Perez Musharraf disebut wedi saka perang nuklir mesthi. 'Aku ora pracaya sing salah siji saka loro-lorone supaya ora duwe tanggung jawab kanggo pindhah dadi adoh, ngandika n-layar Tv partner stasiun CNN. Mungsuhan ing tapel wates ing Kashmir terus ing dina setu lan minggu. Langsung bebaya saka perang iki micu ing agêng-mei dening ontran-ontran dening extremists Muslim marang wanita lan bocah-bocah ing India bagéan saka Kashmir, India-Pakistan peserta tanggung jawab. Ora ana Patemon antarane Vajpayee lan Musharraf, India kepala pamaréntahan Atal Behari Vajpayee saka kraton sawise kang rawuh menyang puncak Asia ing Almaty, Kazakhstan, Patemon karo Musharraf. Ana ora plans kanggo Rapat. Panjenenganipun bakal, nanging, tarik akeh telpon menyang wawasan yen ana bukti-bukti sing Musharraf kanggo nyegah janji saka keturunan, dlusupan saka extremists Muslim ing India bagéan saka Kashmir.




njelajah kaca ngendi kanggo njaluk kenalan wanita video Free kanggo sesambetan ayo kang chatting erotis video chats free Omegle Dating site tanpa registrasi kanggo free Omegle lawas taun video chatting erotis