Wong wadon meets wong lanang, Internet sing ketemu iku banget nglukis - iki jawaban HuffPost Jerman

Ing dheweke Blog dheweke ngandhani dheweke crita

Ing -taun-lawas wong wadon Inggris Michelle Thomas wis ngalami soko sing kabeh kita sing dicokot luwih ngengkel ing Free Online, Ketemu bocah-bocah wadon ing India lan klompok anggota pass

Michelle wis Tanggal karo Ketemu bocah-bocah wadon ing India-kenalan.

Dheweke ngrasa uga, kang temenan uga, kabeh iku ketoke sampurna. Nanging, dina sabanjuré sampeyan tak rinci lan harrowing pesen saka Tanggal. Ngadeg klebu: iku cukup apik lan ayu lan lucu duwe pribadine gedhe lan ketemu dheweke cukup nengsemake, nanging sayangé, kang bisa mung dadi karo dheweke yen dheweke padha luwih tipis. Sampeyan bakal dadi slim, kang bakal omah-omah dheweke ing titik, amarga iku supaya unik lan gedhe, nanging amarga iya ora arep kanggo nggawe malah samsaya awon, kang bakal rampung mati.

Kang ana ing dhewe kesalahane, kanggo ngapura marang, kanggo nyoba wong, lan sing sing.

Aku ana ing beda Tanggal nalika aku maca pesen.

Dheweke teka bali saka jamban lan ketemu kula dipun bibaraken ing nangis.

Kang becik kanggo kula, nanging kepunjulen lan wis lucu ora ana liyane cara awit banjur, sing dilapurake.

Sampeyan ora kudu menyang kula. Kita kabeh duwe kanca apik, kita view karo getun lan mikir 'sampeyan lagi gedhe, nanging sampeyan bisa ora mung nggawe kula'. Kita bakal nemokake sing atraktif, nanging kita awak lan otak kita ora bisa cara sing. Lan sing nggoleki. Apa ora nggoleki iku kasunyatan sing sawise mung sawetara jam ing perusahaan, kanggo njagong mudhun lan kanggo kula iki unsolicited pesen kanggo nulis. Muni swara manis lan condescending ing wektu sing padha, nanging forensic akurasi karo kang sampeyan njupuk kudanen kanggo awak, iku pancene anéh. Mung bisa alesan ngapa sampeyan bisa nulis, iku kanggo babras kula. Lan aku isin saka soko, nanging kanggo Wayahe iku makarya. Apa sampeyan duwe wedi, kang mangerténi saben wong wadon sapisan Taruna. Yaiku, sing ora ketompo carane lucu, pinter, becik, pengabdian, manut, ditemtokake, adventurous utawa nengsemake sampeyan lagi - yen sampeyan lagi kabotan, sampeyan bakal nemokake ora ana siji wis tau seng di pengeni. Aku ora katon kaya Charlie Theron lan sing nggoleki.

Aku katon kaya aku, lan aku seneng kula (aku manawa aku bakal kaya Charlie Theron uga nemtokake, yen aku golek sing tau.

Aku wis krungu iku Apik).

Aku wis ditampilake pesen kanggo kanca-kanca saka mine.

Padha cingak, horrified, isin kanggo sampeyan lan ngumumaké yen sampeyan wanted kanggo apa sampeyan kaya kanggo karusakan fisik. Salah siji saka kanca-kanca lanang ngandika sing aku duwe becik, uga korban. Aku ngguyu karo wong. Banjur aku, ing sandi grup dhewe-bantuan sesambat. Ya, Grup Dhewe-Bantuan.

Aku ngerti sing aku kabotan.

Aku ora bisa pitutur marang kowe persis carane akeh - sepuluh kilogram. Aku wis wis ilang pitu kilos, lan sawetara isih perlu kanggo njaluk mudhun. Aku seneng karo. Aku bakal njaluk nyisihaken saka bobot aman lan sehat.

Pindhah metu, duwe seneng-seneng, mangan

Iki tegese aku duwe sandi Awak saiki ora bisa seneng lan tresna. Ora, peduli iku. Aku bakal tau krungu saka sampeyan maneh utawa sampeyan ndeleng (Mungkin nggusah rawuh liwat sampeyan kanggo njawab. Supaya iku please. Ana apa-apa sampeyan bisa ngomong kanggo owah-owahan atine bab sampeyan. Yaiku, sing lagi disgrace kanggo jenis kelamin). Alesan ngapa aku reply kanggo sampeyan publicly, lan apa aku pancene badhan, iku kasunyatan sing sampeyan duwe-taun-lawas putri.

A bakat Illustrator, Manga Komik nglumpukake, lan sanalika bisa sawise Jepang kepengin kanggo lelungan.

Aku arep kanggo negasake putri tresna awak, kanggo seneng lan kanggo njaga. Kang belongs kanggo dheweke lan mung dheweke.

Memuji akal lan kreatifitas.

Sampeyan njaluk kanggo tantangan dhewe lan dadi wedhi. Menehi dheweke pribadi dheweke perlu kanggo duwe bom-bukti pangertèn saka timer worth kanggo berkembang, supaya yen (aku becik, aku ngomong 'yen') dina rawuh sing cilik, wong mboten remen iku wis nyoba kanggo pindhah, padha bisa njawab ing cara aku bisa nindakake iku kene.

Ya, sing tengen.

Iku disgrace wadon iki pancene bakal dadi siji. Nanging bab Kabèh wis soko Apik. Saiki Michelle wis aktif melu karo Masalah lan Awak Mencorong, wis announced ing perang. Utama artikel lan Blog kanggo nampa kiriman saben dina liwat email. Newsletter uga kalebu Isi pribadi lan iklan. Sinau luwih lengkap.




camping manggon tanpa registrasi Free video chatting kanggo wong diwasa Dating site tanpa registrasi kanggo free jinis introduksi video online Free for free tanpa pendhaftaran karo foto video Aku pengin ketemu cah wadon chatting roulette chatting video paling chatting roulette video chats broadcast kanggo free video chatting karo bocah-bocah wadon gratis lan situs