Bocah-bocah wadon katresnan jaran, lanang muter bal-balan, aturan, perusahaan ngemu lan disusun, pop budaya gambar kanggo puluh, yen ora malah kanggo abad, ngengkel. Photographer Wilma topan minangka anak ana salah siji saka wong-wong»jaran bocah-bocah wadon’, cedhak topik wanita lan jaran minangka diwasa nanging iku cetha dibedakno. Wong wadon sing nikah jaran iku saiki uga minangka buku diterbitake seri foto Finn gudang cahya ing gaib sambungan antarane wong lanang lan jaran lan macem-macem facets saka persahabatan nylidiki, ana tansah luwih kuat, adhedhasar jero bab kanggo saben liyane. Kita duwe -Taun-lawas, kang wis pictures ing Eropah lan Asia padha ditanggepi, bab pikatan saka kewan, cilik ponies, lan meh cilik saka dobel bab hubungan antarane wong wadon lan jaran ngandika. Apa sampeyan mikir punika prabédan ing hubungan antarane wanita lan jaran, lan wong-wong lan jaran. Aku ora yakin apa ana kudu pancen prabédan amba. Loro lanang lan wadon bisa mbangun banget cedhak jaminan karo jaran. Ing tangan siji, ana apik iki gambar saka lone cowboy, kang mung manut kanca, kang jaran. Ing tangan liyane, contone, ana akeh bocah-bocah wadon enom sing pracaya ing umur tartamtu, sing mung siji sing mangertèni sampeyan, iku kinasih Pony. Aku tansaya munggah karo telung sethitik sadulur lan aku duwe foto sing kok tansah bocah-bocah wadon lan wanita, lan ing cilik saka project iki, iki wanita nuduhake aneh donya karo iki jalmo. Carane nindakake project teka bab. Sampeyan duwe pribadi sambungan menyang topik. Akeh banget unfulfilled kanak-kanak macet ana wishes ing ana. Aku wis ora ngimpi minangka anak, kanggo pindhah nunggang, iku bisa nanging. Minangka diwasa, aku wis dijupuk kursus lan seneng. Aku wis diwiwiti kanggo nggawe kula sumelang ing bab carane jaran ing seni minangka Simbol digunakake, ‘wis maca akeh Ngomong ing jaran kang diputer peran lan duwe kula nyetel ing sawetara titik karo pitakonan saka carane kita rembugan minangka manungsa karo kewan iki. Jaran misale jek dadi jenis pangilon kanggo dadi manawa wong ndeleng Bayangan poto sing ora bakal digunakake duwe akses. Ing wektu sing padha, pangilon iki dadi luwih burem, instrumentalized, wong karo kewan ngalahake iku. Gambar nuduhake wanita karo sing nyata jaran utawa sampeyan wis digunakake karo Model. Kanggo pisanan foto, aku ora kudu nindakake, nanging banget praktis, sing apa aku duwe Wanita wanted sing wis ngginakaken gedhe bagéan saka dheweke urip karo jaran, lan karo wong-wong mau menowo. Akeh foto aku digawe ing USA, lan fantastic wanita enom, ketemu bocah-bocah wadon, contone, sing lungguh ing jaran kang bali sadurunge sampeyan bisa malah mbukak bener. Dealing karo jaran iku ing Amerika Serikat punika beda banget saka siji aku ngerti saka seng numpaki saka ngarep. Ing Finlandia kita ora weruh sing luwih minangka Hobi, kita bakal bisa karo sampeyan. Aku teka tengen iku ing saben cilik, ing insanely nyenyet, ing loro-lorone saka kae sesambetan antawisipun wanita (lan wong) lan jaran sing tansaya munggah bebarengan lan saka saben liyane wis sinau. Iku pancene hard kanggo sijine menyang words. Urip putih Pony sing duwe ing Kursi foto, ing kasunyatan, karo wong wadon ing omah. Kita tak mau kanggo gambar. Iku Arabella, miniatur jaran sing ana uga nyata dwarf.

Aku wis saestu begja sing aku iki digunakake karo dilatih jaran padha bisa kanggo ngapusi mudhun ing printah. Mesti wae, iku jenis saka cliché, nanging: ing kasunyatan, iku uga disusun, pop budaya gambar biasane bocah-bocah wadon enom, kang wis ngandika wis cedhak sambungan kanggo jaran. Apa sampeyan mikir sing iki wis dadi. Ya, iku cliché, lan sok-sok aku golek iku meh nyerang carane akeh paseduluran ing antarane bocah-bocah wadon lan jaran, a babagan bocah enom Phase, ngleboke sadurunge sampeyan kasengsem ing lanang utawa seksualitas.

Iki dadi luwih komplèks

Ana iki ngrawat Unsur, nanging uga dianggo bebarengan. Jaran sing banget diakses, padha nampa sampeyan, lan fisik ngarsane bisa banget reassuring. Ing tangan liyane, sampeyan uga kudu wong sing nyirep sampeyan lan ndadékaké kanggo apa bisa dadi kanggo wanita enom cara kanggo njaluk dhewe ing Posisi anjog kanggo nyoba metu. Karo ageng jalmo kanggo bisa bebarengan, kanggo pengalaman bebarengan, iku sing bisa nimbulaké sampeyan kanggo ndeleng donya ing cara beda banget kanggo ndeleng, kaya jaran

About