submit


Ana lagi supaya akeh kesempatan kanggo patemon wong anyar ing Internet. Ana lagi camping free online, chatting kamar, malah game lounges ing antarane babak. Sampeyan tau ngerti sing sampeyan bisa uga ketemu ing Internet. Iki nerangake karo siji caveat: ana siji baris saka Abang vs. Biru sing aku panginten bakal cocok. Menehi saran, salah siji saka karakter ngandika kabeh bocah-bocah wadon ing Internet sing bener bolo. Iki cukup bisa wiwit swara distorsi karo mikrofon bisa nimbulaké taun lawas muni kaya cah wadon. Uga, sampeyan ora duwe idea sing konco sing mikropon. Sawijining s tansah apik kanggo ati-ati bab menehi metu informasi pribadhi. carane aku kudu pindhah ing karo bocah-bocah wadon? Ora mung bisa kanggo nggawe metu carane kanggo pirembagan. Sijine sawetara freaky gagasan carane kanggo ketemu utawa pirembagan kanggo bocah-bocah wadon

About